Sådan slettes en e-mail-konto fra iPhone og iPad

Vil du ikke længere have en e-mail-konto på din iPhone, iPad eller iPod? Hele e-mail-konti er meget nemme at fjerne fra iOS, så uanset om du har ændret job, e-mail-adresser, en e-mail-udbyder blev lukket, eller måske vil du bare ikke få e-mails til en bestemt konto på din iOS-enhed mere kan nemt slette hele kontoen i et fald.

Det er vigtigt at påpege, at sletning af en e-mail-konto fjerner alle sine data fra iOS-enheden, herunder eventuelle specifikke postindstillinger, loginoplysninger, udkast, mailbeskeder, postkasseindhold, og selvfølgelig vil meddelelser og advarsler for den pågældende konto ikke længere komme igennem enten. Vær sikker på at det er det du søger at gøre, før du fortsætter, ellers kan du utilsigtet slette noget, du hellere vil holde på din iPhone / iPad.

Sådan fjerner du en e-mail-konto fra iOS

Processen er den samme, uanset hvilken iOS-version du kører, selv om tingene måske ser lidt anderledes ud, afhængigt af den anvendte systemversion. Her er hvad du vil gøre for at fjerne en mailadresse og den tilknyttede kontoindbakke:

  1. Åbn appen Indstillinger og vælg "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Under "Konti" sektionen tryk på den konto, du ønsker at slette
  3. Bekræft, at e-mail-adressen / kontoen er korrekt, tryk så på den store røde "Slet konto" -knap og bekræft igen, når du bliver bedt om at slette kontoen

I moderne versioner af iOS ser kontoindstillingerne og fjernelsespanelet ud således:

Sådan ser denne simple kontofjernelsesproces ud i ældre versioner af iOS:

Skærmbilledet til e-mail-kontoindstillinger:

Og fjernelse af e-mail-konto:

Når du leder tilbage til Mail app, og du vil finde postkassen for den konto, er ikke længere synlig, og du vil ikke længere have mulighed for at sende e-mails fra den pågældende adresse i en ny meddelelsessammensætning eller mail svarskærm.

Der er ikke meget skade i at fjerne en mailkonto fra iOS, fordi du altid kan tilføje kontoen tilbage igen i fremtiden, skal det være nødvendigt. Da de mest almindeligt anvendte mail-servere gemmer beskederne på en fjernserver og derefter downloader dem til din enhed efter anmodning, vil disse e-mail-meddelelser komme tilbage til iPhone eller iPad, hvis kontoen er blevet tilføjet igen, så længe de e-mails (eller selve kontoen) er heller ikke slettet fra serveren.

Du kan også slette og derefter tilføje en hel konto som en genvej til at fjerne hver eneste lokalt gemt e-mail-meddelelse fra iOS til den pågældende konto, som med gigantiske postkasser kan være hurtigere end at slette en masse individuelle e-mail-meddelelser i bulk som du Det skulle være. Bare vær opmærksom på at fjerne en konto for at slette beskederne lokalt fra din enhed, vil ikke slette dem fra mailserveren.