Få oplysninger om noget fra Spotlight i Mac OS

Du kan hurtigt få adgang til "Få info" til enhver fil eller applikation fra Spotlight-søgeresultater i Mac OS og Mac OS X.

At få filoplysninger fra Spotlight kræver et sæt af to enkle tastetryk, først for at komme ind i Spotlight, så er det næste at få Info på det valgte eller fundne emne.

Lad os gennemgå, hvordan du bruger disse to funktioner sammen:

Sådan får du Info på en fil fra Spotlight på Mac

  1. Fra hvor som helst i Mac OS, tryk Kommando + mellemrum for at hente Spotlight og søge efter en fil som sædvanlig
  2. Brug piletasterne til at navigere til det søgeresultat, du ønsker at få Info om, være sikker på at filen eller elementet er fremhævet
  3. Nu med filen fremhævet, at du vil få Info på, skal du trykke Kommando + i for at trække Get Info-vinduet med det samme

Ja, dette er det samme Få Info-vindue, som du finder tilgængelige andetsteds i Mac OS X med samme kommando + i tastetryk.

Det virker det samme i nye versioner af Mac OS og gamle versioner af Mac OS X, og det øverste er, hvordan det ser ud i moderne Mac'er, men faktisk eksisterer denne evne også i tidligere versioner af Mac-systemsoftware.

Meget praktisk, og det virker i næsten enhver version af Mac OS X, der eksisterer, så længe du har Spotlight, kan du bruge dette tip til at hente oplysninger om uanset filer, apps, mapper og andre filsystemdata, der findes via søgefunktionen .