Sådan ændres markøren fra en hånd til en pil

Nogle gange på grund af genstart af systemet eller fejl i operativsystemet kan dit musikon være anderledes end den hvide standardpil. Eller det kunne have været ændret fra en tidligere bruger, der ikke ændrede det tilbage, efter at de var færdige. Uanset hvad, hvis du ikke er fan af "hånd" -ikonet eller noget andet end den hvide pil, skal du ikke bekymre dig. Windows giver brugeren mulighed for at skifte musikonet så ofte du vil.

Klik på menuen "Start" i nederste venstre side af din computers skrivebord. Når du har klikket på "Start" -ikonet, åbnes en liste med muligheder. Bemærk, at i Windows 7 og andre Microsoft-operativsystemer er "Start" -menuen det standard flerfarvede Windows-ikon, det står faktisk ikke "Start" på det, medmindre du holder musen over det.

Klik på "Kontrolpanel", når du er i "Start Menu" -listen. Det vil være placeret til højre sammen med andre muligheder såsom "Denne computer", "Dokumenter" og "Billeder".

Dobbeltklik på ikonet "Mus", når du er i kontrolpanelet. Vælg fanen "Markører", som er ved siden af ​​fanen "Knapper" øverst.

Klik på indstillingen "Normal Vælg", der indeholder den hvide pil. Når det er fremhævet, skal du klikke på "Anvend" og derefter på "OK".