Sådan annulleres AOL og stadig holder AOL Mail

Måske fik du AOL, før de begyndte at tilbyde gratis tjenester. Eller måske har du AOLs premium betalte service. AOL er fantastisk, men måske har du ikke råd til det mere, men du vil gerne beholde din AOL-e-mail-adresse. Opbevaring af den samme e-mail-adresse er især vigtigt for telependere og jobsøgende. Hvis du annullerer din betalte konto til AOL, mister du stadig din e-mail-adresse? Ikke hvis du gør det på denne måde.

Saml dit kodeord, sikkerhedsspørgsmål, telefon og (om nødvendigt) den person, hvis navn den AOL-betalte konto er under.

Telefon AOLs kundeservicenummer (se Ressourcer nedenfor). I den automatiske menu skal du vælge "annuller" og derefter vælge at tale med en repræsentant.

Svar på de stillede sikkerhedsspørgsmål.

Forklar dit problem til AOLs kundeservicemedarbejder, at du skal annullere din betalte konto, men stadig vil beholde din AOL-e-mail. De kan diskutere, men de vil gøre, hvad du vil. Sørg for at skrive navnet på alle de AOL-repræsentanter, du taler med.

Vent på, at de bekræfter, at de har foretaget alle de nødvendige ændringer i deres afslutning. Vær sikker på at du ved, hvilken dato du får betalt på din konto.

Tips

Du skal få en til tre e-mails, der opdaterer din AOL-kontostatus inden for 24 timer efter telefonopkaldet. Et par dage senere kan du pludselig ikke få adgang til din e-mail på grund af "servicefejl." Dette betyder normalt, at dine cookies skal slettes. Find fejlkodenummeret på fejlsiden, log ind på AOL Help og følg instruktionerne for at få din mailtjeneste tilbage. Hvis du har betalt din AOL-regning ved at lade AOL tage pengene fra din bankkonto, skal du kontrollere din kontoudtog for at se, at du ikke er blevet faktureret efter annulleringsdatoen.

Advarsler

Annuller ikke via e-mail eller online. Du skal gøre det via telefon, ellers mister du din e-mail-adresse.