Sådan smides "Equalizer" -sværdet i Baldur's Gate 2

Der er flere artefakter spredt over pc-rollespil Baldur's Gate 2, som kan smides igen af ​​den legendariske dværgsmed Cromwell, hvis deres forskellige dele alle er samlet. Dele af Equalizer-sværdet findes i begyndelsen og i slutningen af ​​spillet og er lette at gå glip af, hvis du ikke ved, hvor du skal lede efter dem.

Kør dig gennem fangehullet i begyndelsen af ​​spillet, indtil festen finder soveværelset til guiden Irenicus. Lad figuren Imoen bruge sin evne til at opdage fælder til at finde fælderne på gulvet og bordet. Deaktiver fælderne, og lås derefter skuffen op på bordet. Inde i bordet er Equalizer-sværdets pommeljuvel.

Undslippe fra Irenicus 'fangehul og fortsæt med at spille gennem spillet, indtil du når kapitel fem, når festen transporteres til Underdark.

Gå ind i beholdernes by, som kan findes ved at komme ind i tunnelen nederst til højre i det vigtigste underdark-område.

Dræb "Elder Orb" -monsteret, der findes mod indgangen til byen. Søg efter liget af den ældste orb for at finde bladet på Equalizer-sværdet.

Forlad beholdernes by og tag den anden nærliggende tunnel for at finde de illithide huler. Partiet vil blive baghold af illithider og tvunget til at kæmpe som gladiatorer på en arena. Spil gennem dette afsnit, indtil festen flygter fra illithiderne. På vej ud af hulerne, dræb uglen, der bevogtede din celle. Søg i trækets krop for at finde Equalizer-sværdets hilt.

Sådan smides Equalizer-sværdet i Baldur's Gate 2

Fortsæt gennem spillet, indtil du når kapitel seks, når festen vender tilbage til Athkatla. Gå til Docks District og gå ind i dværgsmedens Cromwell hjem, som er i nederste niveau nær vandlinjen på højre side. Tal med Cromwell med alle tre dele af Equalizer i din beholdning. Han vil opkræve festen 7.500 guld og derefter smide Equalizer-sværdet igen, så du kan bruge det i kamp.

Tips

Den, der udruster Equalizer-sværdet, bliver immun over for charme og forvirring.

Advarsler

Equalizer-sværdet skader en neutral fjende lige så meget som et standardlangord. Sværdet vil beskadige en fjende i stigende grad, afhængigt af hvor langt han er væk fra den neutrale opstilling. Mens det vil uddele yderligere seks point med skader på hvert vellykket hit mod en kaotisk ond fjende, vil det kun give et ekstra skadepunkt mod en lovlig neutral fjende.