Nemt Boot fra Mac til Windows fra menulinjen med QuickBoot

Har du brug for at starte boot fra Mac OS X til Windows? Vil du ikke snuble rundt i Systemindstillinger eller holde nede Optionstasten under Mac-genstart for at få adgang til Boot Loader? QuickBoot til undsætning!

QuickBoot er et godt lille værktøj, der sidder i din menulinje og lader dig nemt vælge bootvolumer fra Mac OS X til Windows og omvendt. Du skal blot klikke på menuen, vælge lydstyrken, genstarte din Mac, og du vil være i Windows.

Vil du gå ud af Windows? Nemt, bare genstart igen, og du er tilbage til Mac OS X (eller rettere sagt, du er tilbage i hvad din standard boot OS er blevet indstillet til ved hjælp af Boot Camp eller din boot loader). Lyder godt? Tjek hjælpeprogrammet, det er gratis:

• Tjek QuickBoot-udviklerens hjem for at finde værktøjet

QuickBoot er ikke perfekt, da udvikleren påpeger, at QuickBoot ikke fungerer sammen med MacBook Air eller Unibody MacBooks, og at operativsystemerne uden for Windows og Mac OS normalt ikke er genkendt. Så ikke nødvendigvis en ideel løsning, men for en hurtig løsning kan det gøre jobbet for mange Mac-brugere, der har brug for et hurtigt omstillbart dualboot OS X / Windows-miljø. Er det så svært at bare genstarte og holde nede Option-tasten? Generelt nej, men da det kræver manuel indblanding ved genstart, er det ikke altid det mest praktiske eller praktisk for alle. Den anden mulighed er som altid at gå gennem panelet System Preferences for Startup Disk, men det er også lidt smerte, hver gang du vil genstarte din Mac til Windows.

Husk, at dette er en Mac-applikation, så i grunden kan du hurtigt genstarte i Windows, men du skal stadig bruge din egen metode til at genstarte tilbage til OS X, når du vil vende tilbage til Mac-siden af ​​ting.

Denne dejlige lille find kommer fra LifeHackers måde, skål til dem!