Sådan oprettes en VPN på en D-Link DIR-655

Elementer, du har brug for

  • Administrator-brugernavn og adgangskode til DIR-655-routeren

  • DIR-655-routerens IP-adresse

  • Microsoft Windows 7-computer med Internet Explorer aktiveret og forbundet til DIR-655 via Ethernet-kabel

Virtual Private Networking bruger specielle protokoller såsom Point to Point Tunneling Protocol og IP Security til at transportere information sikkert over et offentligt netværk såsom Internettet. Da VPN'er ofte bruges til at give fjerncomputeradgang gennem firewalls, skal firewalls konfigureres til at tillade VPN-protokoller til det private netværk. Aktivér VPN Pass Through-funktionen på en D-Link DIR-655, så du kan bruge VPN-teknologi til sikker fjernadgang til et privat hjem eller virksomhedsnetværk.

Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows 7, og klik på "Internet Explorer" i den menu, der vises. Vinduet "Windows Internet Explorer" vises.

Indtast IP-adressen på DIR-655-routeren i adresselinjen øverst i "Windows Internet Explorer" -browservinduet. Tryk på “Enter” -tasten. Hvis DIR-655-loginsiden ikke vises, skal du skrive “192.168.0.1” i Internet Explorer-adresselinjen og trykke på “Enter” -tasten.

Indtast administratorbrugernavnet og adgangskoden til DIR-655-routeren på den webside, der vises. Hvis du ikke har administratorbrugernavnet og adgangskoden til DIR-655, skal du bruge standardbrugernavnet “admin” og standardadgangskoden, som er tom.

Tryk på “Enter” -tasten, og D-Link “Setup” -siden vises. Klik på fanen "Avanceret" nær toppen af ​​websiden. Klik på "Firewall-indstillinger" fra listen over valgmuligheder i venstre rude.

Rul ned på listen over indstillinger. Klik på afkrydsningsfelterne “PPTP” og “IPSec (VPN)”. Klik på knappen "Gem indstillinger".