Hvordan man laver en bærbar computer synlig

Din bærbare computer kan ikke findes som standard, da sikkerhedsindstillingen på computeren forhindrer andre i at få adgang, mens din Bluetooth-funktion ikke er aktiveret. Hvis du ønsker at dele filer med andre Bluetooth-enheder, skal du aktivere værktøjet, som gør det muligt for din computer at blive synlig og for andre at sende en anmodning om forbindelse. Når det er aktiveret, kan filer overføres mellem din computer og Bluetooth-enheder, mens du er knyttet sammen. Flere enheder kan linkes til din computer, men din computer kan kun overføre data mellem en enhed ad gangen.

Aktivér PC Bluetooth

Trin 1

Tænd den alternative enheds Bluetooth-funktion. Bluetooth-funktionen skal være aktiveret for at computeren kan finde enheden.

Trin 2

Klik på "Windows" i nederste venstre hjørne af skrivebordet, og klik derefter på "Kontrolpanel".

Trin 3

Klik på "Tilføj en enhed" under afsnittet "Hardware og lyd" i kontrolpanelet.

Trin 4

Klik på den type enhed, du vil oprette forbindelse til din computer via Bluetooth, og klik derefter på "Næste".

Indtast Bluetooth-adgangskoden, der vises på enhedens skærm, eller indtast den adgangskode, der findes i enhedens manual for at linke den til computeren.

Mac Bluetooth-aktivering

Trin 1

Klik på Apple-menuen øverst på skrivebordets skærm, og vælg "Systemindstillinger".

Trin 2

Klik på "Deling" og klik på afkrydsningsfeltet "Bluetooth-deling". Klik på pilen til venstre, og klik derefter på "Bluetooth".

Trin 3

Klik på afkrydsningsfeltet ud for "Til", og klik på afkrydsningsfeltet ud for "Findbar" for at aktivere Bluetooth på din Macintosh-computer.

Klik på "Bluetooth Setup Assistant" for at køre installationsguiden, der forbinder din Bluetooth-enhed til computeren.