Sådan slettes "Ofte besøgte" websteder fra Safari på iPhone og iPad

iOS Safari holder styr på ofte besøgte websider, der tilbyder hurtige links til de pågældende sider og websteder på de oprindelige opstart og nye faner i browseren. For de mindre kendte er sektionen Ofte besøg under Safari Favoritter i iOS, og den opdaterer sig, når du surfer på internettet og får adgang til bestemte sider på en iPhone, iPad og iPod touch. Mens mange brugere kan lide afsnittet Ofte besøgte og finder det nyttigt, kan du opdage en webside eller link under denne liste, som du hellere ikke ville være der, og i et sådant tilfælde vil du sandsynligvis gerne slette de ofte besøgte side fra denne liste i Safari.

Sletning af websider fra Safari ofte besøgt liste i iOS

Det samme er, om det er Safari på iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Åbn Safari i iOS, hvis du ikke allerede har gjort det, og åbn en ny fane, så sektionen Favoritter er synlig, og rul derefter ned for at finde Ofte besøgte
  2. Tryk og hold på ikonet Ofte besøgte side / side, som du vil fjerne, slip derefter og tryk på knappen "Slet", når det vises over ikonet for at fjerne det fra listen Safari ofte besøgt
  3. Gentag med andre sider og links, du gerne vil fjerne fra afsnittet

Bemærk, at fjernede sider vises igen, hvis du besøger dem igen ofte, så selvom du sletter en side, men fortsætter med at besøge webstedet igen efter det, vises det igen. Du kan derefter enten fjerne det igen, deaktivere funktionen eller bruge den Private Browsing-tilstand i Safari i fremtiden for at forhindre, at webstederne vises i listen over ofte besøgte igen i fremtiden.

Husk at du også kan rydde den seneste browserhistorik i Safari på iOS, eller gå helt ud og slet alle cookies, historie, cacher og webdata fra iOS-browseren.