Sådan tjener du penge på computerspil

Du kan tjene penge på at spille både online og offline computerspil. Casual spillere kan foretage lidt ekstra lommeskift på spil, de nyder at spille. Mere seriøse spillere kan tjene en fuldtidsindkomst fra konkurrencedygtige spil. Der er mange forskellige computerspil, du kan tjene penge på at spille, inklusive onlineversioner af populære kort- og brætspil og actionfyldte spiller vs. spiller (PvP) -spil.

Kontroller systemkravene for de spil, du ønsker at spille. Opgrader din computer, eller køb en ny spilcomputer, hvis det er nødvendigt. For mere seriøst spil skal du muligvis bruge et meget hurtigt grafikkort med sin egen indbyggede hukommelse, et lydkort med 3D-kapacitet, et joystick og et sæt med to eller flere sofistikerede højttalere med en subwoofer. Det kan også være nødvendigt at opgradere din CPU og RAM.

Få software til spil, der er billige eller gratis at spille. Tilmeld dig en online konto, hvis spillet er online. Spil spillet regelmæssigt. Arbejd specifikt med at fremme din karakters færdigheder i spillet såvel som dine egne personlige spilfærdigheder.

Brug det gratis Google AdWords-søgeordsværktøj til at se, hvilke spil der søges oftest. Skriv produktanmeldelser og vejledninger om de spil, du spiller på websteder, der betaler for artikler. Se også efter skriftlige websteder, der betaler en andel af annonceindtægterne. Skriv en titel, der er optimeret til søgemaskiner, og sørg for, at tætheden af ​​de primære søgeord i titlen er omkring 3 procent. Skriv en betydelig mængde artikler, der giver nyttige tips til læseren. Du kan også placere dine artikler på dit eget websted eller blog, hvis du foretrækker det, og derefter tjene penge på det med webannoncering.

Tjek websteder, der giver dig mulighed for at konkurrere om pengepræmier. Websteder, der betaler kontant for spil, inkluderer MSN Games, Gamesville og iWin.com. Spil spil som Solitaire, Spades, Bejeweled 2 og Dynomite.

Bliv en professionel spiller, når du bliver ekspert på high-action-spil, såsom Quake, Gears of War, Mortal Kombat og Unreal Tournament. Se spilproducentens websted for information om kommende turneringer, hvor du kan konkurrere med andre spillere. Favorit turneringer med præmier over $ 1.000. I starten skal du konkurrere i turneringer tæt på hjemmet eller online for at holde dine omkostninger nede.

Spil de spil, du har valgt regelmæssigt. Spil spillet meget seriøst, mellem otte og 12 timer om dagen, lige før en turnering. Opgrader din computerhardware og software igen for at få en fordel i forhold til andre spillere i turneringen.

Tips

Hold dig fysisk i form, mens du spiller. Dette hjælper med at øge hastigheden på dine reflekser. Det vil også bidrage til at forhindre muskelatrofi, stress og vægtøgning, der kan komme fra at sidde ved en computer i lange perioder hver dag.