Sådan gør du iGoogle til din startside

iGoogle er en startside, der kan tilpasses, oprettet og organiseret af Google. Det gør brug af din Google-konto til at levere en brugerdefineret side, der bruger Google-søgefeltet og en blanding af forskellige temaer, stilarter og gadgets, som i det væsentlige er miniatureapplikationer. Gadgets kan kontrollere din e-mail, vise dig nyheder eller vejr og gøre mange andre ting. Du kan indstille iGoogle som din startside i en hvilken som helst af de største internetbrowsere, såsom Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera og Chrome.

Besøg Google.com. Når den øverste menulinje vises, skal du klikke på "iGoogle" i øverste højre hjørne af skærmen.

Log ind på din Google-konto ved hjælp af login-linket på den side, der vises, hvis du ikke allerede er logget ind. Når du vender tilbage til hovedsiden iGoogle, skal du klikke på linket øverst til venstre under søgefeltet, der siger "Lav iGoogle min hjemmeside. "

Følg instruktionerne på den følgende side, der fortæller dig, hvordan du ændrer din browser til at acceptere iGoogle som din nye startside. Hvis linket ikke vises, eller instruktionerne på denne side ikke fungerer, skal du åbne indstillingerne i din browser. Slet den aktuelle tekst i URL-feltet til din aktuelle startside, og skriv eller indsæt "http://www.google.com/ig", og gem derefter dine indstillinger.

Test din startside ved at klikke på knappen "Start" i din browser. Du skal føres direkte til din iGoogle-side.

Tips

Hold dine browsercookies aktiveret, så du kan forblive logget ind på din iGoogle-konto. Hvis din browser sletter dine cookies, når du lukker den, skal du logge ind på din iGoogle-konto hver gang du starter.