tvOS 11 og watchOS 4 opdateringer til download nu

Apple har udgivet watchOS 4 og tvOS 11 til brugere med Apple Watch og Apple TV. De nye softwareopdateringer for watchOS 4 og tvOS 11 giver en række ændringer og opdateringer til Apple Watch og Apple TV-oplevelsen.

Separat har Apple også frigivet iOS 11-softwareopdateringen til iPhone og iPad.


watchOS 4 til Apple Watch indeholder et nyt Siri-ansigt, forbedret aktivitetssporing, en ny musikapp og andre tilpasninger og nye funktioner.

tvOS 11 indeholder skærmjusteringer til flere Apple TV-enheder, evnen til at styre Apple TV via et iOS-enheds Control Center, ny sprogsupport, samt en række andre nye funktioner og ændringer.

watchOS 4 er kompatibel med alle Apple Watch-enheder, hvor som tvOS 11 er kompatibel med den nyeste Apple TV-hardware.

Softwareopdateringerne kan installeres via de respektive Indstillinger-applikationer på tvOS eller den medfølgende Apple Watch-indstillinger-app på en parret iPhone.

Opdatering til at seOS 4 på Apple Watch

For watchOS 4 skal du åbne Apple Watch-appen på den parrede iPhone og derefter gå til afsnittet Softwareopdatering for at installere den nyeste tilgængelige version.

Den ukendte kan lære at opdatere watchOS på Apple Watch her.

Opdatering til tvOS 11 på Apple TV

Kompatibel Apple TV-hardware kan finde opdateringen tvOS 11 tilgængelig i sektionen Indstillinger app Softwareopdatering. Brugere kan også opdatere via iTunes og en computer, hvis det ønskes.

Apple TV-brugere kan lære mere om opdatering af tvOS her, hvis de er interesserede.

Derudover vil iPhone- og iPad-brugere finde den iOS 11-opdatering, der kan hentes nu.