Indstil en skærmbilleder som skrivebordsbaggrund i Mac OS X

Ved hjælp af en Terminal-kommando kan du slå alle pauseskærme ind i din baggrundsbaggrund på Mac. I skærmbilledet ovenfor har jeg iTunes Album Art-skærmbilledet kørende som Mac OS X-skrivebordet, men du kan vælge hvilken som helst skærmskærm, du vil have. Sådan gør du dette:

  • Start systemindstillinger
  • Klik på Desktop & Screen Saver og vælg den pauseskærm, du vil indstille som baggrund
  • Åbn Terminal (placeret i / Applications / Utilities /) og indsæt i følgende kommando:

/System/Library/Frameworks/ScreenSaver.framework/Resources/ScreenSaverEngine.app/Contents/MacOS/ScreenSaverEngine -background

Tryk Retur-tasten for at udføre kommandostrengen, dette vil starte pauseskærmen i baggrunden med det samme.

Så længe denne kommando kører, vil pauseskærmen være aktiv. Hvis du lukker Terminal-vinduet, slutter pauseskærmen, og din Mac-tapet vender tilbage til det, du tidligere havde.

Har du problemer med at bruge ovenstående syntaks? Ovennævnte kommando skal være på en enkelt linje for at kunne udføres korrekt. Hvis du har problemer med at kopiere og indsætte ovenstående tekst, kan du opdele det i to kommandoer.

Først ændrer du mappen:

cd /System/Library/Frameworks/ScreenSaver.framework/Resources

Udfør derefter screensaver-kommandoen:

./ScreenSaverEngine.app/Contents/MacOS/ScreenSaverEngine -background

Hvis du deler kommandoen i to, er der en periode før anden del, så gå ikke glip af det.

Stop screensaveren er bare et spørgsmål om at trykke på Control + Z eller lukke det aktive terminalvindue. Selv om du ønsker det, kan du indstille processen til at køre på egen hånd ved at tilføje en ampersand (&) til slutningen af ​​den sidste kommando også, men derefter for at stoppe processen, du skal målrette mod Activity Monitor eller kill kommando.

Pauseskærmen vil tage et par sekunder og indlæse som skrivebordsbaggrund. Dette resulterer i, at din Mac får en effekt, der ligner Android OSs levende wallpapers (du kan også få levende wallpapers på iPhone også, men du skal jailbreak).

De fleste screensavers vil ikke bruge for meget CPU, i testning de normalt kører mellem 4-12% selvom arabesque spiked så højt som 40% til tider. Mængden af ​​ressourcer, der tages op, afhænger af selve pauseskærmen og størrelsen på de skærme, hvor pauseskærmen bliver afleveret, såvel som selve Mac'en. Uanset om du kører en screensaver i baggrunden, er det ikke en god ide, hvis du forsøger at bevare batteriets levetid, eller du har brug for CPU-strøm til noget andet.

Dette trick er lidt af en oldie men godie, men jeg bruger det fra tid til anden til eyecandy. Det virker i alle versioner af OS X fra de tidligste udgivelser af Mac OS X til El Capitan. En af de mere behageligt subtile baggrunde til at bruge dette med er billedbaserede pauseskærme som Strand eller Skov, eller du kan oprette en med dine egne billeder, effekten er en bevægende baggrund, der pander og bruger Ken Burns-effekten over billederne .