Kindle vs iPad til læsning: Fandt Kindle Win?

Er Kindle og iPad krigen over digital læsning færdig allerede? Har iPad tabt på grund af iBookstore? Ifølge TUAW er "iBookstore seks måneder efter lanceringen et stort fiasko", hvilket er en hård måde at sige, at der bare ikke er nok tilgængeligt indhold. Lad os gennemgå dette og eReader-kampen mellem de to enheder.

Amazon Kindle Store vs iPad iBookstore

Tallene fortæller historien. Amazon Kindle Store har over 700.000 titler, herunder bøger og blade. I mellemtiden har Apple iBookstore kun 60.000 titler, hvoraf halvdelen kommer fra en Project Goutenberg, en kilde til gratis ophavsret til udgåede bøger.

Hvis du er en bogorm, er det ret oplagt, hvad dit valg ville være, ikke?

Nå ikke helt, iPad kan også downloade Kindle-appen gratis, som giver iPad adgang til alle Kindle Store indhold. Pludselig udvides dit bibliotek til at være det samme som for Kindle, og på grund af dette ville jeg ikke begrænse mit køb bare baseret på tilgængeligheden af ​​de digitale boghandler tilbud.

iPad vs Kindle til læsning af bøger

Tænkets styrke ligger i læsning. Hvis du sammenligner iPad- og Kindle-skærme udelukkende til læsbarhed, er det en brainer, der vinder: Kindle's e-Ink-teknologi producerer fantastisk skarp typografi. Dette gør Kindle hænder ned vinderen af ​​eReader-kampen ... hvis det du søger at gøre, er at læse bøger.

Jeg siger det igen: Hvis du er en ivrig læser, og du vil have den bedste mulige eReader på markedet, få en Kindle . Skærmen er freakishly god til læsning takket være digital blæk, det tilgængelige indhold er rigeligt, og enheden indeholder gratis 3G-adgang - alt for ca. 1/3 prisen på en iPad.

Den nuværende iPad er ikke en eReader (måske ryger den 7-tommers iPad med retina display vil ændre dette). Hvis du vil have en alt-i-en enhed, der spiller spil, gennemsyrer internettet, har fuld adgang til App Store, og kan også læse digitale bøger, tag iPad.

Er denne konkurrence virkelig ligefrem? Er de to enheder virkelig konkurrerende mod hinanden? Jeg tror, ​​medmindre Kindle udsender en farve skærm og en app butik af sin egen, konkurrerer de på forskellige markeder. Hver enhed har sine egne styrker og svagheder, og dit køb skal virkelig afhænge af, hvad du vil have ud af enheden. Hvis du har pengene til overs, hvorfor ikke købe en af ​​hver?