Proxy-servere ikke blokeret af skoler

Skoler blokerer typisk proxyservere, så studerende, lærere og personale undgår at besøge farlige websteder eller dem, der indeholder upassende indhold, såsom pornografi. I mange tilfælde vil IT-fagfolk også blokere sider, som de måtte betragte som uegnede til skole, såsom sociale netværkssider. Hvis din skole har blokeret et sted ved en fejl, og du ønsker at få adgang til det, kan du gøre det via en proxyserver, hvis din skole ikke også har blokeret den server.

Hydraproxy

Prox Fly, et sted med oppetid på 100 procent, er baseret i Holland, hvilket betyder, at mange vestlige skoler kan få adgang til det. Fuldmagter placeret i andre lande er ofte sværere at opdage og regulere, så studerende i Holland kan have lettere ved at bruge en anden proxyserver.

HiddenSurfFreely

Hidden Surf Freely er en proxyserver med base i USA. Det er hurtigt tilgængeligt og har 100 procent oppetid. Indtast blot URL'en til det websted, du ønsker at besøge, og klik på "Gennemse" for at besøge webstedet.

VTunnel

VTunnel er et velkendt proxy-sted, hvilket generelt betyder, at det er effektivt. Denne status kan dog også betyde, at din uddannelsesinstitution har blokeret den. Alternativer inkluderer BTunnel og ZTunnel.

Proxy-lister

Fordi proxyservere gentagne gange er blokeret og kompromitteret, findes der proxylister på Internettet for at give brugerne hurtig adgang til en liste over effektive, fungerende proxyservere. Sådanne noteringssider inkluderer Proxy4Free og ProxyServerList.