Sådan tilsluttes Bose 802-højttalere

Bose 802 er en avanceret professionel højttaler, der almindeligvis bruges til lydopførelser. Disse højttalere forbinder ikke direkte til en lydmodtager, men i stedet en effektforstærker, som i sig selv er tilsluttet en lydmixer. Selvom den samlede tilslutningsproces kun kræver ét kabel pr. Højttaler, er det forskelligt fra et almindeligt stereoanlæg til hjemmet, så hvis du ikke har brugt større high-end højttalere, er det vigtigt at vide nøjagtigt, hvordan du tilslutter udstyret.

Trin 1

Indsæt kvart tomme kablet i en af ​​"Channel Out" -portene på blandebrættet. Sæt den modsatte ende af kablet (begge ender af kvart-tommers kablet er ens, så det betyder ikke noget, hvilken ende du bruger) i "In" -porten på forstærkeren.

Trin 2

Tilslut et andet kvart tomme kabel til en af ​​"Out" -portene på forstærkeren. Indsæt det derefter i "In" -porten på Bose 802-højttaleren.

Trin 3

Tilslut en anden Bose 802-højttaler til den samme kanal ved at indsætte et andet kvart-tommer kabel i "Out" -porten på den første Bose-højttaler. Tilslut derefter den modsatte ende af kablet til "In" -porten på den anden Bose-højttaler.

Gentag hele denne tilslutningsproces med den anden "Channel Out" -forbindelse på blandekortet, hvis du vil have en stereolyd i stedet for et monolydsystem.