Sådan laver du video med QuickTime Player på Mac OS X

Looping en video gør det muligt for filmen at afspille gentagne gange, og QuickTime gør videoprogrammering ekstremt enkel til enhver videofil på en Mac. Dette er en fantastisk filmafspilningsfunktion til mange formål, men mange brugere finder det særligt nyttigt for demonstrationsvideoer, vejledninger, kiosker eller kortere videoklip, der bedst nyder gentagelse, som sjove memes eller kattevideoer.

At afspille en video i en kontinuerlig sløjfe er bare et spørgsmål om at vælge sløjfeindstillingen for den pågældende film i QuickTime til Mac OS X, her er alt hvad du skal gøre:

Løkke en afspillet video gentagne gange i QuickTime

  1. Åbn den video, du vil afspille i en loop gentagne gange inden for QuickTime Player på Mac
  2. Træk menuen "Vis" ned og vælg "Loop"
  3. Begynd at afspille videoen som sædvanlig, når filmen slutter begynder den automatisk igen i starten igen i en loop, der spilles uendeligt og gentagne gange, indtil den stoppes, lukkes eller pauses

I eksemplet video sløjfede her, tager vi en tid lapse optagelse fra en iPhone og afspiller det gentagne gange i en loop.

QuickTime Player vil endda slå en video, der er hurtig fremspoling eller indstillet til afspilning med en hurtigere eller langsommere afspilningshastighed, så selvom du indstiller en film til afspilning ved 32x, vil den stadig gentage gentagne gange med den hurtige fremadgående hastighed.

Nogle apps som VLC og MplayerX tillader looping frem og tilbage og tilbage for at videresende igen, men QuickTime Player tillader kun video-looping i den normale fremadrettede afspilningsretning. Når videoen slutter i QuickTime, løber den så tilbage til begyndelsen af ​​videoen og afspilles igen fra starten. Der er intet galt med det, og det er, hvordan de fleste mennesker alligevel vil gentage en video, men den baglæns mulighed er så god, tilgængelig i en række tredjeparts apps.

QuickTime Player looping trick kræver naturligvis en video, der skal opbevares lokalt på Mac-harddisken eller tilgængelig via et netværksvolumen. Selvfølgelig, hvis videoen du ønsker at sløjfe er online og tilgængelig fra internettet, tillader mange webbaserede videospillere de samme afspilningsfunktioner, og du kan nemt slå YouTube-videoer direkte i browseren uden nogen tilføjet software og uden at downloade videoen til computeren.