Sådan Skærmen Skud Apple Watch

Apple Watch giver brugerne mulighed for at tage et skærmbillede af det, de ser på enhedens overflade ved at bruge en lignende mekanisme til at fange skærmbilleder på en iPhone eller iPad; du trykker to knapper på samme tid.

For Apple Watch er knapperne til at trykke på for at tage et skærmbillede de to sideknapper, den roterende digitale krone og strømknappen under den.

Tryk på både den digitale kroneknap og sideknappen samtidig for at tage et screenshot på Apple Watch

Ligesom andre iOS-enheder, når et screenshot har taget skærmen på Apple Watch, blinker det kort, hvilket viser, at det lykkedes.

Apple Watch-skærmbilledbilledfilen vises på iPhone i appen Fotos som en del af det generelle kamerarullealbum. Ja, du læser det rigtigt, screenshotet fra Apple Watch gemmer til iPhone, som Apple Watch er synkroniseret med, det vil ikke blive gemt på Watch'en.

Her er et eksempel på et screenshot taget på Apple Watch, som blev gemt til iPhone:

Ja, det er den fulde opløsning af et screenshot taget på en 38mm Apple Watch. Skærmbilleder taget på 42mm Apple Watch er lidt større, men ikke for meget. Du finder de skærmbilleder, der er taget på Apple Watch, ikke kommer til at fremstå som den højeste kvalitet ting i verden, delvist fordi opløsningen på skærmen er betydeligt mindre end hvad der ses på nethinden iPhone skærme, så vær ikke overrasket, hvis det ser lidt grønt eller pixeleret ud, og hvis du ser det på en større enhed, vises skærmbilledet slags lille med en lav opløsning.