Sådan oprettes en USB-mikrofon

En mikrofon designet til din pc er et vigtigt lydudstyr. Med det kan du deltage i online diskussioner, bruge stemmegenkendelsessoftware eller tage notater til klassen. En USB-mikrofon giver brugeren mulighed for frit at kommunikere på tværs af forskellige platforme.

Der findes flere typer mikrofoner til computere, og de varierer i kompatibilitet. Almindeligvis er mikrofoner lavet til brug af plug-and-play; dog kan en USB-mikrofon leveres med yderligere software fra producenten.

Trin 1

Sæt USB-mikrofonstikket i en tilgængelig USB-port på din computer. Hvis du har mange USB-porte til rådighed, skal du slutte mikrofonen til en USB-port dedikeret til mikrofonbrug.

Trin 2

Læg installations-cd'en i cd-bakken, og installer mikrofonen ved hjælp af instruktionerne på skærmen.

Trin 3

Genstart maskinen, når installationen er afsluttet. Plug-and-play-enheder kræver en genstart af computeren for at være installeret korrekt.

Højreklik på lydikonet nederst til venstre på proceslinjen. Vælg indstillingen "Juster lydegenskaber". Klik på fanen "Stemme", og klik derefter på knappen "Test hardware". Følg instruktionerne på skærmen for "Guiden til lydhardwaretest".