MacBook Pro 3G Prototype viser op

En prototype MacBook Pro 15 "med et indbygget 3G-mobilt modem har vist sig til salg på eBay. Bortset fra en 3G-antenne og SIM-kortspor er 2007-modellen for det meste en almindelig MacBook Pro med en Core 2 Duo-chip, selvom der er noget ekstra lodning, og bundkortet er rødt, hvilket er typisk for Apple prototyper, ifølge MacRumors, der fandt prototype.

Som du kan se på billedet stikker antennen på toppen af ​​MacBook Pro-låget, hvilket ikke er den mest glamourøse løsning, og i betragtning af Apples besættelse med design er det nok en af ​​flere grunde, at prototypen aldrig så masseproduktion. Det er også fascinerende, at på trods af at 3G-modemet ikke virker, tilbyder nysgerrige købere den fireårige MacBook Pro langt ud over dens videresalgsværdi.

Langt den mest interessante del af denne prototype er, at det viser, hvor alvorligt Apple var (er?) Om at indbefatte indbygget cellulær forbindelse i Mac'er, selv for fire år siden. Spørgsmålet i dag er, om et indbygget 3G eller 4G modem virkelig betyder noget mere. Personlig hotspot i iOS 4.3 og op giver Mac-brugere mulighed for at dele en iPhones internetforbindelse, så det er lidt unødvendigt at have endnu en cellulær dataplan for en Mac.

Alt det har sagt, har Apple for nylig anmodet om tilbagemelding fra MacBook Air-ejere om 3G-tilslutning og brug og har også patenterede antennedesigner, der viser en 3G-kompatibel Mac-bærbar computer, hvilket tyder på, at Macs med deres helt egne dataplaner stadigvæk kommer til markedet engang i fremtiden.