Sådan markeres og deles en kortplacering fra iPhone

Har du nogensinde fundet en placering eller et interessant sted på et kort, som du vil dele med en anden? Ved hjælp af iPhone Maps-appen kan du nemt markere et sted på et kort og derefter dele den markerede pin med en anden og give dem den nøjagtige fastlåste placering. Denne fantastiske funktion har mange indlysende formål til retninger, men det er også et praktisk trick for mange hobbyer og erhverv.

Lad os vise, hvordan du markerer en placering på et kort ved hjælp af iPhone, og derefter hvordan du deler det stakkede sted med en anden.

Sådan deler du en bestemt kortplacering ved hjælp af iPhone

  1. Åbn programmet Maps på en iPhone (eller iPad)
  2. Naviger ved hjælp af Maps-appen til et sted, du vil pege og dele
  3. Tryk og hold den kortplacering, du ønsker at markere med en nål, et rødt lille pinflag vil blive vist kortvarigt
  4. Tryk på ikonet "Del", det ligner en boks med en pil, der flyver ud af toppen
  5. Vælg den metode, som du vil dele den fastlagte placering, e-mail, beskeder eller på anden måde
  6. Fortsæt med at dele placeringen, gentag med andre steder, hvis det ønskes

I dette demonstration gennemgange har vi kortlagt en bestemt fjernplacering ved hjælp af iPhone Maps-appen, og så deler vi den nøjagtige fastlåste placering med en anden ved hjælp af appen Beskeder. Du kan naturligvis kortlægge, stifte og dele et sted med dette trick, og du kan dele placeringen med beskeder, e-mail, twitter, Facebook eller tilføje den til en liste i en app som Notes.

Dette er et fantastisk trick for generiske retninger, men mange erhverv og hobbyer vil også finde denne kortlægning og deling af placeringsfunktionen uvurderlig. Vil du dele placeringen af ​​et bestemt vartegn? Intet problem. Måske vil du møde nogen på en bestemt parkbænk, eller måske vil du dele et godt synspunkt med nogen. Eller måske vil du bare dele placeringen af ​​en særlig velsmagende taco food cart. Uanset om du er en hobbyist, udforsker, ejendomsmægler eller arbejde med geografi, er dette en rigtig vidunderlig funktion for dig at bruge.

Vi demonstrerer dette med Apple Maps-applikationen, men du kan også udføre det samme trick med Google Maps på iPhone eller iPad, som også understøtter fastgørelsessteder og deling af steder på en lignende måde (omend meget lidt anderledes i grænsefladen) .

Hvis du vil dele en placering med en person, der ikke har en iPhone (eller Android), kan du for eksempel få GPS-koordinaterne til en placering ved hjælp af iPhone i stedet og sende dem til nogen.

Selv om dette gælder for iPhone- og iPad- og mobilkort-apps, kan du også lige så nemt dele en kortplacering fra Mac'en.

En sidste bemærkning, hvis du bruger dette til at dele din nuværende placering med den samme person gentagne gange, er en anden tilgang blot at bruge funktionen Aktuel aktuel placering direkte fra Beskeder på iPhone, som giver dig mulighed for at dele din placering igangværende med en anden person, der har en iPhone

Har du andre interessante korttips til iPhone? Lad os vide i kommentarerne!