Sådan øges hastigheden gennem en proxytjeneste

En proxytjeneste skjuler din IP-adresse bag serveren, når du surfer på nettet for at give anonymitet, og den giver dig adgang til webindhold, der er begrænset på et netværk. En anden fordel, som en proxytjeneste giver, er en hurtigere internetoplevelse. Dette skyldes, at proxyen henter de websteder, du besøger via dens server, så når du besøger et websted, der bruger meget båndbredde, påvirkes din computers hastighed ikke, fordi du ikke bruger din server til at surfe på nettet. Heldigvis er der mange proxy-servicemuligheder, der kan hjælpe dig med at øge din hastighed.

Trin 1

Besøg webstedet Fast Proxy Network for at øge din browserhastighed gennem dets proxytjeneste. Fast Proxy Network er en gratis proxytjeneste, der bortset fra at give dig mulighed for at omgå internetbegrænsninger via sin server, men det hjælper dig med at øge din browserhastighed ved at forhindre dig i at skulle kommunikere med serveren på de websteder, du vil besøge. For at bruge denne proxytjeneste skal du skrive URL-adressen til det websted, du vil besøge, i tekstfeltet vist under overskriften, der siger "Indtast det websted, du vil anonymt gennemse:" og klik på fanen "Gå". Du vil kunne få adgang til ethvert websted hurtigere og anonymt.

Trin 2

Naviger til SpeedProxy, og brug dens tjeneste til at øge hastighedsfunktionerne, når du surfer på Internettet. SpeedProxy er en webbaseret proxytjeneste, der øger din browserhastighed gennem den hurtige server. Når du bruger denne gratis proxy, kan du navigere til ethvert websted uden at skulle bruge din egen server. For at bruge denne tjeneste skal du blot tilføje webadressen til den side, du vil gå til, i tekstfeltet vist nederst på siden. Klik på fanen "Gå" derefter, og du vil blive omdirigeret til din ønskede webdestination.

Brug proxyservicen BrowseUnblock.info til at opleve en hurtigere browseroplevelse på dit operativsystem. BrowseUnblock.info er et proxy-websted, der leverer en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at forbedre din internetsurfinghastighed ved at surfe på verdensplan via sin server. Med denne proxy kan du også få adgang til filtrerede websteder og forblive anonyme, mens du gør det. For at øge din browsers hastighed på Internettet ved hjælp af BrowseUnblock.info skal du skrive adressen på et hvilket som helst websted, du vil besøge, i tekstfeltet, der vises nederst på siden, ud for hvor der står "Site URL", og derefter klikke på "Gå" "knap, så BrowseUnblock.info sender dig hurtigt til din ønskede webdestination.