Sådan skriver du en rapport i Word

Skrivning af en rapport i Microsoft Word kan gøres ved hjælp af de tilgængelige rapportskabeloner. Disse skabeloner har det komplette rapportlayout, så du kan bare tilføje dit indhold og justere skabelonteksten. Når justeringerne er foretaget, tilpasses din rapport til dine behov. Vælg den rapportskabelon, der passer til din rapporteringsstil. Gem rapporten, når du er færdig, så rapporten kan ændres eller hentes på et senere tidspunkt.

Trin 1

Åbn Word 2010, og vælg fanen "File". Vælg "Ny". Vælg "Rapporter" i opgaveruden til venstre i kategorien. Vælg en af ​​rapportunderkategorierne. Hvis du f.eks. Laver en akademisk rapport, skal du vælge denne underkategori. Download rapportskabelonen ved at klikke på ikonet "Download" i højre rude.

Trin 2

Fremhæv standardtitelteksten i rapporten, og skriv dit rapportnavn og detaljer. Fremhæv yderligere standardtekst, og skriv dine rapportoplysninger.

Trin 3

Skift rapportbilleder ved at højreklikke på billedet og vælge "Skift billede." Søg på din computer efter det billede, du vil bruge. Klik på billedet, og vælg knappen "Åbn". Dit billede erstatter standardbilledet.

Gem din ændring ved at klikke på ikonet "Gem" på værktøjslinjen Hurtig adgang.