4X4 spil til XBox 360

Uanset udvikler eller udgiver er off-road-spil nogle af de mest populære spil på enhver videospilkonsol. Mens der er utallige Xbox 360-off-road-spil på markedet, såsom populære titler "Dirt", "Pure" og "Baha International 1000", er der kun få spil, der specifikt er målrettet mod 4x4-køretøjer. Selvom det er få, er 4x4-spil til Xbox 360 veludviklede og normalt passende for alle aldersgrupper og færdighedsniveauer.

4x4 Evo 2

Udviklet af Terminal Reality til de fleste større spilsystemer, inklusive Xbox 360, er "4x4 EVO 2" en populær efterfølger til "4x4 Evolution" -serien. Spillet er primært et off-road racerspil. Det adskiller sig fra sin forgænger ved, at spillet indeholder ekstra lastbiler og nye spor i ekstreme terrængående miljøer. I "4x4 Evo 2" kan spillere også tilpasse deres lastbiler til forskellige specifikationer, herunder ændringer til motor, hjul, dæk og affjedring. Spillet er klassificeret som "E", hvilket betyder, at det er velegnet til alle aldre; oprindeligt designet til Xbox-konsollen, dette spil kan også afspilles på Xbox 360.

ATV Quad Power Racing 2

Udviklet af Climax for Acclaim Entertainment, Inc., "ATV Power Racing 2" er et racerspil af platinhit, der byder på ti af verdens mest succesrige 4x4-kørere, ud over ti lastbiler og ATV'er, der kan tilpasses. Spillet har 15 sporniveauer, og spillerne kan optjene point gennem forskellige tricks. Ud over ridestil kan du tilpasse din rytters angrebstræk for at afskrække dine konkurrenter. "ATV Quad Power Racing 2" er en Xbox-titel, der kan afspilles på Xbox 360 og er klassificeret som "E" for alle aldre.

4x4 Off Road III

Udviklet af Avalon Style og udgivet af 1C Games, er "4x4 Off Road III" den sidste del i en populær serie af off-road racerspil. Selve spillet er i øjeblikket i en forhåndsvisning og vil blive gjort bredt tilgængeligt i 2011. Spilfunktionerne inkluderer en række køretøjsvalg, som alle kan modificeres kraftigt. "4x4 Off Road III" udvider sig til de allerede adskillige off-road og ekstreme placeringer i den forrige serie. En særlig funktion for Xbox 360-spilleren er split-screen-afspilningstilstand, som kan bruges via en multiplayer-opsætning på stedet eller online med inviterede internet-gæsteafspillere. Spillet er klassificeret som "E" og er velegnet til alle aldre.