Sådan konverteres Powerpoint til Scorm

Den delbare referencemodel for indholdsobjekt, der er defineret af kontoret for USAs forsvarsminister, beskriver, hvordan man håndterer datakommunikation, der er nødvendig for at generere rapporter om træning af indholdsbrug. SCORM-specifikationer definerer, hvordan man indsamler og organiserer indhold, så det kan bruges og spores af forskellige læringsstyringssystemer, der giver administrative funktioner til online læring. Mens mange komplekse redigeringsværktøjer producerer SCORM-kompatible filer, kan du også konvertere enkle PowerPoint-filer. Brug SCORM-kompatible filer med forskellige applikationer fra fjerntliggende placeringer og på forskellige computerplatforme.

Download og installer det gratis tilføjelsesprogram fra Microsoft Download-webstedet til Learning Essentials (brug linket i ressourcer.) Dette værktøj til licenserede Microsoft Office-produkter understøtter SCORM-standarder.

Åbn din PowerPoint-præsentation, der indeholder træningsindhold. Klik på fanen "Tilføjelser". I menuen "Værktøjer til læringsobjekter" skal du vælge indstillingen "Vis indlæringsobjekt". Klik på afkrydsningsfeltet "Gem med SCORM API", så du kan se koden i din forhåndsvisning. Eksempelguiden åbnes i din browser. Afsnittet til venstre giver dig mulighed for at navigere gennem pakken. Klik på knappen "[Næste]" for at navigere gennem siderne i din træningspræsentation.

Klik på knappen "Gem læringsobjekt" i din PowerPoint-præsentation for at gemme din fil. Klik på vippeknappen for at gemme den komplette præsentation eller vælge de ønskede dias. Vælg SCORM-versionen (f.eks. "SCORM 2004") og filformatet (f.eks. "ZIP".) Vælg browserindstillingen (f.eks. "Microsoft Internet Explorer 4.0 eller højere (high fidelity)"), og klik derefter på knappen "Gem" Indtast et filnavn, og klik på knappen "Gem".

Klik på "Projektassistance" i menuen "Lærerværktøjer" for at åbne et vindue, der indeholder en tjekliste til SCORM-kompatibel præsentationsudvikling. Denne vejledning hjælper med omskrivning, skrivning, design, redigering og præsentation af opgaver. Klik på “?” -knappen for at få vist "Learning Essentials" -hjælpefilen, der indeholder detaljer om oprettelse og fejlfinding af SCORM-kompatible filer fra PowerPoint-præsentationer.

Tips

Tilføjelsen "Learning Essentials for Microsoft Office" giver dig mulighed for at konvertere din PowerPoint-træningspræsentation til indhold, der kan bruges af ethvert SCORM-kompatibelt læringsstyringssystem. Learning Essentials inkluderer også værktøjer til at oprette nyt indhold. Learning Essentials bruger HunterStone THESIS til at hjælpe dig med at oprette online SCORM-kompatible træningssessioner fra dine eksisterende PowerPoint-præsentationer uden brug af yderligere authoring-software.