Tilføj musik til iPhone eller iPod trådløst uden at synkronisere iTunes

Hvis du vil kunne overføre musik til en iPhone, iPad eller iPod touch trådløst og uden at synkronisere alt på enheden med iTunes, skal du tænde iTunes Wi-Fi Sync. Ja, du læser det korrekt, for at tilføje en sang til en iPhone (iPod osv.) Trådløst og uden at synkronisere hele enheden, skal du aktivere en funktion, der tyder på det modsatte. Dette er meget nemt at gøre, men overraskende er wi-fi-synkronisering deaktiveret som standard. Vi vil gå igennem ved at tænde funktionen og derefter vise dig hvordan du kopierer en sang til en iOS-enhed trådløst uden at synkronisere alt andet, som vi alle ved, kan tage for evigt.

Aktiverer trådløs synkronisering mellem iOS og iTunes

Denne proces vil være identisk til Mac OS X og Windows PC.

  • Tilslut iPhone, iPod touch eller iPad til computeren ved hjælp af USB-kablet - dette er den eneste gang, du skal bruge kablet for at få denne funktion til at fungere
  • Start iTunes og vælg iOS-enheden, og klik derefter på skærmen "Sammendrag" for at finde "Valg"
  • Marker afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser med denne iPhone via Wi-Fi", dette vil blive mærket lidt anderledes, hvis enheden er en iPod eller iPad
  • Vælg nu "Anvend" for at aktivere trådløs synkronisering på den pågældende enhed

Nu da Wi-Fi-kommunikation mellem computeren og iOS-enheden er aktiveret, kan du frakoble iPhone / iPad / iPod fra computeren ved at tage stikket ud, og du behøver ikke at tilslutte den igen, medmindre du vil manuelt sikkerhedskopiere eller overføre fotos, HD-video eller musik fra den.

Tilføj sange og musik til iOS-enheden trådløst uden at synkronisere alt

Nu er det eneste krav, at iOS-enheden ligger inden for wi-fi-området på computeren med iTunes. Dette vil også være det nemmeste, når du har sidebaret aktiveret. I iTunes 11+ kan du vælge "Vis sidebjælke" i menuen Vis.

  • Vælg den eller de sange, der skal tilføjes, og træk og slip dem over til iPhone / iPad / iPod touch i sidepanelet
  • Lad sangene overføre, du kan se, at enheden synkroniseres med det lille spin-ikon i iOS-titellinjen eller i spin-ikonet i iTunes

Det er alt der er til det!

Overførsel trådløst vil være lidt langsommere end via USB-kablet, men det er en lille pris at betale for bekvemmeligheden af ​​ikke at skulle trække et kabel rundt overalt og tilslutte det til en iPod og Mac hver gang du bare vil tilføje en Ny sang, du lige har downloadet. Husk, at musik købt fra iTunes skal synkroniseres automatisk, hvis du har aktiveret det, men du kan bruge denne træk og slip metode, uanset om du gør det.

I betragtning af dette er langt den nemmeste måde at overføre musik, videoer, medier og synkronisere en enhed generelt til, er det lidt mærkeligt, at det ikke altid er aktiveret som standard. Tag dig tid til at aktivere det selv, du vil være glad du gjorde.