Funktioner i DSL Lines

Selvom der stadig findes opkaldsforbindelser til internettet, ser de fleste internetbrugere, der har et valg, efter en bredbåndsforbindelse til internettet. Bredbånd giver downloadhastigheder, der er høje nok til at se streamingvideoer, downloade musik og software hurtigt og bruge mindre tid på at vente på medietunge websteder. Det største valg, som de fleste nye bredbåndsforbrugere træffer, er mellem kabel, trådløs, satellit og DSL (Digital Subscriber Line). At forstå, hvordan DSL fungerer, og hvad dets unikke funktioner er, kan gøre valget lettere.

Ledningsføring

DSL-signaler er digitale signaler, der kører på de samme telefonlinjer, der leverer din hjemmetelefontjeneste. Kvaliteten af ​​din ledningsføring kan påvirke signalkvaliteten. Mere vigtigt er din afstand fra dit "hovedkontor", telefonsentralen nærmest dig, der indeholder lokale telefonkredsløb, kontakter og bagagerum. Din afstand fra denne boks påvirker i høj grad hastigheden og bestemmer også, om du overhovedet kan få DSL-service.

Line-Sharing

Selvom DSL-signaler bevæger sig på dine telefonlinjer, forhindrer ikke DSL at dele ledningerne din evne til at bruge din telefon. DSL-signalerne er i frekvenser over lydspektret.

Båndbredde og hastighed

DSL-forbindelser er dedikerede linjer, der kører fra dit hjem til en telefonkontakt. Dette giver DSL mere ensartet båndbredde end kabel, da kabelforbindelser deles. Selvom kabelhastigheden ofte er højere, vil mange kabelbrugere online samtidig nedsætte datahastighederne.

Koste

Omkostninger til DSL-linjer kan normalt sammenlignes med kabelbredbånd eller satellit og billigere end trådløs.

Udbyder

De største udbydere af DSL-tjenester er telefonselskaber, men DSL tilbydes også af nogle mindre internetfirmaer.

Filtre

Hvis du har DSL-service, skal der placeres små DSL-filtre mellem hver telefon i dit hjem og det stik, hvor telefonen opretter forbindelse til telefonlinjen. Disse filtre sikrer, at der ikke er nogen interferens mellem telefonerne og DSL-signalet. De nødvendige filtre til antallet af telefonforbindelser i dit hjem leveres normalt sammen med modemet. Du kan købe ekstra filtre, uanset hvor telefonforsyninger sælges.

Hardware

DSL-modemer er bokse i bogstørrelse med en telefonlinje ind og et Ethernet-kabel ud til computeren eller dit netværkshub. Nogle DSL-modemer har også indbygget trådløs funktion, så du kan oprette forbindelse til internettet via trådløse computere og smartphones inde i dit hjem. Mange DSL-udbydere leverer DSL-modemet gratis, når en servicekontrakt underskrives. Andre lejer dem.