Sådan udskiftes pæren i Sawyer-glideprojektorer

Manuelle diasprojektorer, såsom Sawyer Rotomatic-serien, var populære i slutningen af ​​1960'erne og begyndelsen af ​​1970'erne, og mange forbliver i brug. I modsætning til et moderne projektionsshow er Sawyer-projektorer afhængige af pærer. En udbrændt pære kan stoppe en præsentation. Den nemme udskiftning af pæren i en Sawyer-lysbilledprojektor er en af ​​grundene til, at mærket blev så populært.

Trin 1

Sluk for glideprojektoren, og lad maskinen og pæren køle af.

Trin 2

Stå bag glideprojektoren og tag fat i den øverste venstre og højre kant af dækslet. Tryk ind på de faste sider af dækslet lige under sømmen, hvor den øverste del passer over siderne, og lirk op på den øverste del for at fjerne dækslet fra maskinen. Sawyer-glideprojektorer bruger ikke clips eller skruer til at holde topdækslet på plads.

Trin 3

Træk den gamle pære ud af maskinen ved at gribe den med en ren klud og trække opad. Hold maskinens krop stille, mens du gør dette for at forhindre, at glideprojektoren løfter.

Trin 4

Indsæt den nye pære i glideprojektoren. Stil den smalle, rektangulære bund af pæren med pæreåbningen bag linsen, og skub pæren ned for at oprette forbindelse.

Sæt dækslet tilbage over toppen af ​​maskinen, og tryk det ned omkring kanten for at få det tilbage over siderne.