Sådan bruges et Visa-gavekort til at købe live-point

Visa-gavekort kan bruges på samme måde, som du bruger et kreditkort. Som et resultat er disse gavekort meget populære. En ekstra fordel ved gavekort er, at de giver dig en nem måde at holde styr på dine penge og begrænse dine køb. Når kreditbalancen på Visa-gavekortet er brugt, kan kortet ikke længere bruges. Livepoint er en af ​​de mange ting, der kan købes med et Visa-gavekort. Disse punkter kan bruges til at købe Xbox-spil online eller via Xbox live.

Sådan bruges et Visa-gavekort til at købe live-point

Aktivér dit Visa-gavekort ved at følge udstederens instruktioner. Bemærk, at ikke alle kort skal aktiveres. Følg instruktionerne, der følger med gavekortet eller er trykt på bagsiden af ​​kortet. Underskriv Visa-gavekortet, så snart du aktiverer det.

Sådan bruges et Visa-gavekort til at købe Live Points

Registrer dit Visa-gavekort ved at ringe til udstederen eller gennemse udstederens websted. Når du registrerer kortet, skal du sørge for at give de samme oplysninger, som du agter at bruge, når du køber Live-point.

Xbox live point, Visa gavekort, Køb live point

Gå til xboxpointsonline.com eller enhver anden onlinebutik som Amazon eller eBay for at købe Xbox Live-point online.

Sådan bruges et Visa-gavekort til at købe Live Points

Giv dine Visa-gavekortoplysninger ved kassen, når du bliver bedt om dit kreditkortnummer. Marker afkrydsningsfeltet "Betal med kreditkort", når du tjekker ud.