Sådan opdeles en Mkv-fil i to dele (5 trin)

En MKV-fil kan blive ret stor, hvis den er en HD-videofil. Det kan nå op på mere end ti til tyve gigabyte. Hvis dette er tilfældet, og den enhed, du planlægger at se filen fra, understøtter ikke så store filstørrelser, bliver du nødt til at opdele filen i et par forskellige MKV-filer. MKVMerge gør et fremragende stykke arbejde på dette og er freeware.

Trin 1

Download og installer MKVMerge fra afsnittet Ressource i denne vejledning. MKVMerge er gratis software, der giver dig mulighed for at oprette, opdele og deltage i MKV-filer fra andre videofilformater. Når programmet er installeret, skal du åbne det ved at dobbeltklikke på ikonet fra skrivebordet.

Trin 2

Klik på knappen "Tilføj" i den øverste del af MKVMerge. Et nyt vindue vises, så du kan søge efter din MKV-fil på din computer. Vælg det og klik på "Åbn" for at indlæse det i MKVMerge. Tryk på fanen “Global” øverst i programmet.

Trin 3

Klik på "Aktiver opdeling" fra afsnittet "Opdeling" i den menu, der vises. Her kan du vælge, hvordan du deler MKV-filen. Du kan opdele efter størrelse eller tid. Hvis du vælger "Efter denne størrelse" skal du klikke på rullemenuen for at vælge størrelsen på hver filopdeling. Hvis du vælger "Efter denne varighed" skal du klikke på den tilsvarende rulleliste og vælge, hvor længe du vil have MKV-filens varighed.

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse" i bunden af ​​programmet, og vælg, hvor du vil gemme de nye MKV-filer. Klik på "Gem", når du har fundet det rette sted, og tryk på "Start Muxing" -knappen i bunden af ​​programmet, så bliver din MKV-fil opdelt i forskellige dele i henhold til dine indstillinger.

Vent, mens programmet mux MKV-filen i dens forskellige dele. Når den er færdig, skal du finde dine nye MKV-filer fra det sted, du angav i trin fire.