Beta 1 i iOS 11.3 & macOS 10.13.4 Udgivet til test

Apple har afsløret de første betaversioner af iOS 11.3, MacOS High Sierra 10.13.4 og tvOS 11.3. De nye beta 1-builds fra de forskellige Apple-operativsystemer ankommer kun en dag efter, at de endelige versioner af iOS 11.2.5 og MacOS 10.13.3 opdateret debuterede.


iOS 11.3 beta 1 indeholder et par nye funktioner, herunder nye Animoji-ikoner til iPhone X-brugere af en kraniet, bjørn, drage og løve, sammen med støtte til iCloud Messages, som siges at forbedre synkroniseringen af ​​meddelelser på tværs af enheder og frigør også opbevaringsplads ved at lagre iMessage-data i iCloud. IOS 11.3 beta 1 indeholder også en ny Health Records-funktion, som tilsyneladende gør det nemmere at få adgang til lægejournaler fra deres iPhone fra forskellige medicinske udbydere. Derudover vil iPhone-brugere kunne se flere detaljer om deres batteriers sundhed og skifte funktionen for præstationsgashåndtag fra eller til, hvis det ønskes. Der er forskellige mindre ændringer, der blev introduceret i den første iOS 11.3 beta 1 opdatering.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 1 indeholder også nogle få ændringer, det mest bemærkelsesværdige er, at systemsoftwaren vil begynde at informere brugere, hvilke Mac apps der er 32-bit apps, da støtte til at køre 32-bit applikationer er sat til ende. Til sidst, og sandsynligvis i en større fremtidig MacOS-systemsoftwaresudgivelse, vil alle 32-bit apps ophøre med at fungere på Mac helt. Det er muligt, at MacOS 10.13.4 beta også omfatter support til iCloud Messages, og måske også nogle andre nye funktioner eller justeringer i testen.

Betjeningsudgivelserne til systemsoftwaren indeholder også fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer, selvom det ikke er helt klart, hvad der specifikt er på nuværende tidspunkt.

iPhone- og iPad-brugere, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet, kan finde opdateringen til iOS 11.3 Beta 1, der er tilgængelig til download nu fra softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger.

Mac-brugere, der er indskrevet i macOS beta-testprogrammet, kan finde MacOS 10.13.4 High Sierra beta 1, der kan hentes fra fanen Mac App Store-opdateringer.

IOS 11, 3 beta 1 og macOS 10.13.4 beta 1 er i øjeblikket kun tilgængelige for registrerede udviklere, men det er sandsynligvis sandsynligvis også offentlige beta-versioner.

iOS 11.3 er tilsyneladende indstillet til at blive udgivet en gang i foråret, formodentlig sammen med macOS 10.13.4.

De senest tilgængelige stabile builds af iOS og macOS er i øjeblikket iOS 11.2.5 og macOS High Sierra 10.13.3.