Sådan bruges Foxy Proxy

FoxyProxy er et populært Firefox-tilføjelsesprogram, der gør det nemt at få en proxy-IP-adresse. Det kan være en god idé at surfe via en proxy, hvis du er blokeret af en firewall, vil have adgang til indhold, der er begrænset af geografisk placering eller er bekymret for onlinesikkerhed og ønsker at gennemse anonymt. Mens Firefox leveres med indbyggede proxyværktøjer, er de meget begrænsede, hvilket gør FoxyProxy til et vigtigt værktøj for alle, der seriøst med at gennemse en proxy.

Trin 1

Download FoxyProxy fra Mozillas Firefox-tilføjelsesmappe (se Ressourcer). Installer filerne, og vælg "Genstart Firefox", når du bliver bedt om det. I statuslinjen nederst til venstre på din skærm skal du se meddelelsen "FoxyProxy: Disabled" med rød skrifttype, som er standardindstillingen efter installationen.

Trin 2

Få en proxy-IP-adresse (se Ressourcer). En hurtig websøgning vil også vise hundreder af gratis proxy-IP'er, der er klar til brug. På mange sådanne websteder er IP-adresserne angivet efter land, så find en fra det land, du ønsker, og indsæt den på dit udklipsholder. Skriv portnummeret.

Trin 3

Klik på FoxyProxy-ikonet i statuslinjen i bunden af ​​din browser for at åbne indstillingerne, vælg derefter "Tilføj ny proxy" og indsæt IP-adressen og portnavnet i indtastningsfelterne.

Trin 4

Brug funktionen URL-mønstre til at fortælle FoxyProxy, hvilke URL'er du vil have adgang til via proxy. Medmindre du vil have adgang til hvert websted, du besøger via proxyen, er disse mønstre meget nyttige, og du kan bruge jokertegn til at udvide omfanget af mønstrene. For eksempel "http://www.ehow.com/*", som vil være sandt for enhver eHow.com URL.

Tænd FoxyProxy ved at vælge den tilstand, som du vil have den til at køre i. De tre muligheder er: fuldstændig deaktiveret, mønstertilstand og proxy som standard for alle webadresser. Du kan let se, hvilken tilstand du er i til enhver tid ved at se på statuslinjen.