Apple Spoofs Ghostbusters i Outrageously Cheesy 1984 Sales Video

I 1984 spydte Apple den klassiske Ghostbusters-sang af Ray Parker Jr, og denne outrageously osteagtig video er resultatet.


Videoen tilsyneladende spillede som introduktion til en Apple corporate begivenhed afholdt i Hawaii for at samle det internationale salgsteam. I stedet for Ghostbusters er det "Blue Busters", med Blue selvfølgelig at være en reference til Big Blue eller IBM. John Sculley og Steve Wozniak gør endda optrædener i videoen, og tilsyneladende er Steve Jobs også et sted derinde som en Ghostbuster sammen med et par andre Apple-execs, selv om jeg ikke kunne identificere alle, hvis du ved at kende dem alle, forlader en kommentar.

Hvad en sjovt finde af TheNextWeb, som også fandt et par flere detaljer fra en YouTube-kommenterer, der tilfældigvis var på arrangementet:

Jeg var der i oktober 1984. Dette var ikke en intern annonce. Jeg var en 1984 multimedie diasshow med lyd fra Ray Parker Jr., der sang originalen. Der var også levende dansere på scenen.

Dette var åbningspræsentationen af ​​det internationale salgsmøde, der introducerede Lightwriter senere omdøbt Laserwriter.

Apple har altid brugt en aktuel film som en dem til salgsmøderne. i 1985 var det tilbage til fremtiden.

Så, nogen fandt det 1985 video endnu? Vi har fået den "Leading The Way" video fra 1984 i mellemtiden ... nyd den!

Apple historie på det er fineste eller sjoveste i det mindste.