Sådan ser du Netflix på Firefox

Netflix, en populær internetbaseret dvd-udlejningstjeneste, giver dig mulighed for at se udvalgte film på din computer. Tilmeld dig en ubegrænset Netflix-plan for at have ubegrænset visningstid for online film og tv-shows. Netflix tilbyder en bred vifte af online film og shows, og udvalget opdateres løbende. Du kan bruge Firefox, en browser, som mange mennesker foretrækker, til at se disse online film.

Klik på Firefox-ikonet for at åbne et Firefox-browservindue. Hvis du ikke i øjeblikket har Firefox, skal du besøge www.mozilla.com/firefox/ for at downloade den nyeste version.

Besøg www.netflix.com og log ind med dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du ikke er medlem i øjeblikket, skal du udfylde formularen "Start din gratis prøveperiode" for at komme i gang.

Vælg fanen "Se med det samme" på dit hovedskærmbillede for medlemskab for at se udvælgelsen af ​​online film.

Klik på rullemenuen "Genrer" for at gennemse filmvalg efter type, eller klik på knappen "Nyheder" for at gennemse nyligt tilføjede film. Netflix gemmer også en hukommelse over dine tidligere viste emner og tilbyder dig anbefalinger og giver dig links til yderligere browsermuligheder baseret på disse anbefalinger. Søg efter en bestemt titel ved at skrive navnet i søgefeltet øverst til højre på skærmen.

Klik på den blå "Afspil" -knap under filmvalget for at begynde at se. Du bliver muligvis bedt om at aktivere "Netflix Silverlight Player." Følg opt-in-linket for at installere denne Netflix medieafspiller.

Hold markøren over "Afspil" -knappen for at trække en anden "Føj til øjeblikkelig kø" -knap ned. Klik på denne knap for at gemme et valg til senere visning. Se din liste over gemte film ved at vælge fanen "Din kø".

Juster lydstyrken i "Netflix Movie Viewer" -skærmen, og klik på "Fuld skærm" for at forstørre billedet. Tryk på "Esc" for at afslutte "Fuld skærm".

Klik på "Tilbage til browsing" for at stoppe med at se filmen og gå tilbage til dit medlemsskærm. Netflix gemmer din plads i filmen eller showet.

Tips

Netflix giver dig også mulighed for at streame film fra din computer til dit tv. Klik på fanen "Straks til dit tv" for at finde ud af om muligheder og enheder.