Sådan ser du din tidsplan på studentportal DCPS

Miami-Dade, Floria er hjemsted for mere end 300 offentlige skoler og er det fjerde største skolekvarter i USA Områdets District County Public Schools (DCPS) har oprettet en portal til studerende, forældre og lærere, der giver nyttig information om alt fra skemaer til karakterer. For at få adgang til hjemmesiden skal studerende og forældre have et studenter-id-nummer og være registreret på siden.

Trin 1

Gå ind på Miami Dade Student-portalen ved at gå til deres hjemmeside på DadeSchools.net. Klik på den røde fane "Studerende" øverst på siden.

Trin 2

Log på for at få adgang til din tidsplan. For at gøre dette skal du have et logonnavn og en adgangskode, som du kan få ved at registrere dig i portalen. Hvis dette er første gang, skal du skrive dit studerendes id-nummer i feltet "Brugernavn". Brug din adgangskode til den måned, du blev født (to cifre), derefter året, du blev født (fire cifre) efterfulgt af bogstaverne pw. For eksempel, hvis du blev født i februar 1995, ville du skrive 021995pw. Efter 24 timer vil du være i stand til at ændre denne adgangskode ved hjælp af Password Management / P-Synch-systemet. Log ind med den oprindelige adgangskode for at ændre den til en ny.

Klik på "Tidsplaner" under "Ressourcer" i højre side af siden, når du er logget ind, for at få adgang til dine skoleplaner.