Se tidligere modtagere af e-mail i Mail til Mac OS X

Mac Mail app holder styr på alle tidligere modtagere, der har modtaget en e-mail-besked, der sendes fra en e-mail-adresse, der er knyttet til appen. Det betyder, at alle e-mail-modtagere vil blive vist og kan ses i Mail-appen, herunder modtagerens navn, når de er tilgængelige, deres e-mail-adresse og til og med den sidste gang, e-mail-adressen blev brugt - selvom de ikke er en del af din almindelige adressebog Kontakter liste.

Dette kan være utroligt nyttigt i mange situationer, herunder det gør det nemt at huske en glemt adresse eller fejlplacerede kontaktoplysninger med en person, som Mac-brugeren har meddelt med tidligere. Sådan får du adgang til denne email-modtagerliste, som kan søges efter ekstra bekvemmelighed.

Sådan viser du en liste over tidligere e-mail-modtagere i Mail til Mac OS X

  1. Åbn Mail-appen, hvis du ikke har gjort det endnu i Mac OS X
  2. Træk menuen "Vindue" ned og vælg "Tidligere modtagere" fra listen
  3. Gennemse listen over modtagere, du kan sortere efter Navn, e-mail-adresse, Sidste brugt dato eller bruge feltet "Søg" for at indsnævre resultaterne

E-mail-adresser i denne liste, der er en del af brugerens kontaktliste, vil have betydet det lille adressebogsikon sammen med deres navn.

Typisk finder du e-mailadresserne i denne listedato til enten den tidligste start af en sikkerhedskopiering, hvor Time Machine er gendannet til en ny computer eller til den oprindelige installationsdato for en bestemt Mac, når nogen konfigurerede Mail-klienten for første gang . Husk, at kun e-mail-adresser, som du har sendt noget at være, vil blive vist her, hvilket gør det anderledes end kontaktforslagsfunktionen i Mail for Mac, som faktisk scanner e-mail-meddelelser for potentielle kontaktoplysninger.

Indlæg i denne liste kan slettes ved at vælge dem og trykke på slette nøglen, eller ved at klikke på knappen Fjern fra liste. Derudover kan Mac-brugere også slette hele denne modtagerliste, hvis du virkelig vil ved at vælge alle og trykke på knappen "Fjern fra liste". Dette anbefales ikke til de fleste situationer, men det kan være nyttigt for nogle brugere.

Hvis listen Forrige modtagere ikke er blevet ryddet, er listen vedholdende, selvom e-mailsne selv er blevet ryddet ud af indbakken. Dette kan gøre listen meget nyttig for at afdække en lang tabt e-mail-adresse til en person, finde ud af, hvornår den sidste gang nogen blev sendt, og mange andre anvendelser også. Dette har også et tydeligt potentiale for adgang og informationsgendannelse i sikkerhedssituationer og retsmedicinske miljøer, hvilket gør det også muligt for nogle Mac-brugere at huske. I den endelige bemærkning er den bedste beskyttelse for brugere, der er bekymret over mulige konsekvenser for privatlivets fred, at nogen snooping omkring deres e-mail-kontakter, at beskytte en Mac, når de er væk med en låst pauseskærm, bruge filevault-diskkryptering og kryptere Time Machine-sikkerhedskopierne såvel.