Apples særlige begivenhed den 1. september

Apple har planlagt en begivenhed i næste uge på Yerba Buena Center for Arts Theatre i San Francisco, Californien. Hvad er anledningen? Ingen ved sikkert, men i betragtning af det billede, de gav med pressemeddelelsen (vist ovenfor), kan du forvente, at det handler om iPod og iTunes. Nylige hardwarelækage tyder på, at de bliver en ny iPod touch udgivet på arrangementet, der vil have funktioner svarende til iPhone 4, herunder en højere opløsningsskærm og dobbeltkameraer til FaceTime videochat.

Rygerfabrikken antyder også, at den kommende Apple-begivenhed vil blive brugt til at frigøre et revideret AppleTV med adgang til App Store og tv-udlejningsleje, i det mindste ifølge en nylig Bloomberg-artikel:

[TV] Episoder vil være tilgængelige for Apples udlejning inden for 24 timer efter deres flyve-datoer og vil være kommercielt fri, siger en af ​​de nævnte. Apple planlægger at afholde en San Francisco-begivenhed 1. september, sagde firmaet i dag i en e-mail-erklæring. Arrangementet, der kommer tre uger forud for den nye prime-tv-sæson, er hvor Apple vil afsløre tjenesten og en opdateret serie af underholdningsprodukter ...

1. september ser ud til at være en interessant dag.