3 Hilarious Apple Humor videoer til at se og have en grin

Apple rygter er i høj gear lige nu, med iPhone 6 startdato lige under en måned væk, den næste generation iPad kommer engang i oktober, og iWatch kommer tilsyneladende også samme måned. I stedet for at tage alt for alvorligt, lad os tage et lysere kig på Apple-besatelsen med disse tre videoer, der kaster sjov på Apple-rygter og fans.

Disse hilariske skitser inkluderer Jimmy Kimmel, der rydder iWatch og Apple brand loyalitet, Conan O'Brien poking på iPad og DIY projekter, og en YouTube fyr med en total junker iPhone 6 klon, der overbeviser folk er det den ægte deal. Hvem kan ikke lide nogle Apple sjov og en god latter? God fornøjelse!

Jimmy Kimmel viser af en $ 20 Casio og fortæller folk Det er iWatch

Apple arbejder tilsyneladende på en smartwatch, der vil blive afsløret i oktober, og mens der ikke er meget kendt om enheden, stoppede det ikke Jimmy Kimmel fra at tage en sjov prank med en $ 20 Casio armbåndsur. Slapning af et Apple-logo på bagsiden af ​​det uklare ur blev det så vist til folk på LA's gader og fortalte det var iWatch ... meninger, tanker og enorm brand loyalitet er ret sjove:

Conan O'Brien DIY viser dig "Sådan laver du en iPad"

Den næste iPad vil ankomme de næste par måneder, men hvorfor vente? Denne Conan O'Brien-skitse viser både Apple og Do-It-Yourself-projekter (som disse DIY iPhone-højttalere) ved at opbygge et budget "iPad" ud af husholdningsartikler som duct tape, jordnøddesmør, julelys og godt ideen:

Mennesker Oplev "iPhone 6" ... Men det er en uønsket Knockoff Running Android

IPhone 6-lanceringen kommer snart, men folk vil gerne tro det er tilgængeligt nu. Denne fyr fik hænderne på en af ​​de forfærdelige iPhone 6 'klon'-knockoffs, der er baseret på renders, dummy modeller og rygter og viste det til en række mennesker for at få deres svar ... Husk, at iPhone 6 klonen kører en modificeret version af Android, og tilsyneladende er byggekvaliteten bare helt forfærdelig, hvilket bestemt er videoen underholdende:

BONUS: Latterlig 1980s Corporate Apple Music Video

OK dette er sjovt, men det er ikke meningen at være, og det er ikke engang en spoof. Nej, det er en ægte aftale latterlig Apple corporate video fra 1980'erne, der tilsyneladende blev brugt under macintosh lanceringen til psyk op deres salgsteam. Jeg vedder på, at det også fungerede, se for dig selv og blive begejstret:

Og ja, hvis jingle lyder kendt for dig, er det fordi det er baseret på "Flash Dance / What a Feeling". Åh, hvordan kan du ikke elske 80'erne?