Sådan justeres en direkte tv-skål

Elementer, du har brug for

  • Skruenøgle

  • Skruetrækker

  • Sokkelsæt

  • Stige

Installation af en parabolantenne kan ikke kun være givende økonomisk ved at spare dig for penge på installationsgebyrer, men det er også en meget tilfredsstillende opgave at udføre alene. Så læg ikke en dæmper på din fantastiske installation ved ikke at have din tallerken ordentligt justeret og derfor ikke er i stand til at modtage modtagelse; følg disse trin for at sikre, at din satellit justeres korrekt, så du får optimal modtagelse.

Monter skålen sikkert på dit hus, jorden eller taget.

Sørg for, at masten er plan på den overflade, du har den på, for at indstillingerne for højde og azimut skal være nøjagtige.

Sådan justeres en direkte tv-skål

Skålen peger i den rigtige retning (peger syd i USA) og mod et åbent område (ingen forhindringer som træer eller bygninger i vejen).

Alle de nødvendige kabler er sikkert forbundet til satellitten, jorden, fjernsynet og modtageren.

Sådan justeres en direkte tv-skål

Gå ind og tænd din Direct TV-modtager. Straks efter at du har trykket på vælg på velkomstskærmen, skal du blive bedt om at vælge dit sprog, og derefter vil skærmmenuen lede dig til "Test satellitsignal" -skærmen, hvor du vil indtaste dit postnummer, og du vil blive givet de rette højde- og azimutkoordinater, som du kan justere selve satellitten til. Hvis du ikke bliver bedt om disse skærmbilleder, eller hvis du justerer din satellit efter en mulig ulykke eller bevægelse af satellitten, kan du stadig navigere gennem hovedmenuen og derefter til "Test satellitsignal" -skærmen via din fjernbetjening eller knapperne og pile direkte på modtageren.

Juster satellithøjde og azimutvinkler. Der vil være en skrue, der skal løsnes for opad- og nedadgående vinkel, og så vil der være en skrue, der skal løsnes for at justere satellitten fra side til side for azimutvinklen. Det ville være optimalt for satellitstyrken at være 100, men mellem 60 og 85 er stadig en meget god signalstyrke.

Mens du justerer højde- og azimutkoordinaterne på din satellit, kan du enten skrue op for lyden på dit tv for at høre den høje tonehøjde, som modtageren laver, når singlen er stærk; eller du kan bruge en ven til at overvåge, hvornår signalet er stærkest, og hvornår det er, det er det tidspunkt, du vil stramme skruerne igen, der justerede højde- og azimutkoordinaterne.

Advarsler

Øv altid sikkerhed, mens du arbejder på dit tag eller på en stige. Hvis du nogensinde bliver forvirret, skal du se i satellit- og modtagerhåndbøgerne eller kontakte din lokale Direct TV-udbyder.