Sådan låses et Samsung IMEI op

Hvis din Samsung-mobiltelefon er låst til et bestemt GSM-netværk, og du ønsker at bruge den på et andet netværk, er der mange måder for dig at låse den op. Først skal du prøve en gratis løsning. Hvis du ikke får succes, skal du forberede dig på at bruge nogle penge til oplåsningskoden. Uanset hvilken oplåsningsmetode du vælger, skal du huske, at oplåsning kun er en engangsaktivitet, der låser din Samsung permanent op til alle GSM-netværk.

Trin 1

Find ud af din telefons International Mobile Equipment Identity Number (IMEI) ved at skrive "* # 06 #" på telefonens tastatur. En anden måde er at se under telefonens batteri, hvor IMEI-nummeret bliver trykt på et klistermærke. Et IMEI-nummer er et unikt ID-nummer, der hjælper med at genkende din telefon.

Trin 2

Kontakt din netværksoperatørs kundeserviceafdeling og anmod om en oplåsningskode til din Samsung-telefon. Din konto skal have god anseelse for, at netværksoperatøren kan vurdere, om du er kvalificeret til at få koden eller ej. Du bliver nødt til at give telefonens IMEI-nummer til netværksoperatøren og vente på, at de genererer koden (tager normalt et par dage). De giver dig oplåsning instruktioner sammen med koden.

Hvis du ikke kan få koden fra luftfartsselskabet, skal du købe den.

Trin 3

Giv telefonens IMEI-nummer til et websted som Global Unlock, Samsung Unlocking eller Unlock it Now (se Ressourcer). Disse websteder genererer oplåsningskoder baseret på IMEI-nummeret på håndsættet. Prisen på koden varierer afhængigt af netværket og den specifikke Samsung-model. Du bliver nødt til at betale med dit kreditkort eller PayPal-konto, hvorefter koden når dig via e-mail.

Brug en software til at låse telefonen op. Websteder som Fast GSM, Lås op for Samsung Online og Lås det op nu, sælger oplåsningssoftware, som kan købes og downloades til din pc. Slut telefonen til computeren via et USB-kabel, og kør oplåsningssoftwaren. Hver software fungerer forskelligt afhængigt af netværket og håndsættet, så følg instruktionerne, der følger med programmet for at fuldføre oplåsningsprocessen.