Sådan ændres papirstørrelsen på en HP-printer

Evnen til at udskrive på mange forskellige papirstørrelser, lige så lille som en konvolut til så stor som den juridiske størrelse, kan gøre din printer meget mere nyttig. De fleste HP-printermodeller er designet til at rumme en lang række papirstørrelser, men det er op til den person, der bruger printeren, at fortælle det, hvilket papir der skal bruges.

Trin 1

Sørg for, at papirbakkerne i din printer kan rumme den papirstørrelse, du ønsker at bruge. Skufferne på de fleste HP-laserprintere har en størrelsesmekanisme, der gør det muligt for bakken at acceptere papir, der er mindre eller større end 8 1/2 tommer x 11 tommer, men det er vigtigt at kontrollere din printer, før du kommer i gang.

Trin 2

Træk papirskuffen ud, og se efter en låsemekanisme i bunden af ​​bakken. Denne mekanisme har to billeder af en lås - den ene viser låsen åben og den ene viser låsen lukket. Vip håndtaget til ulåst position, og aflad papirbakken.

Trin 3

Find det papirformat, du vil bruge, og skub derefter bakestyrene i den rigtige position. Printeren skal have markeringer for almindelige papirstørrelser, såsom standardstørrelse og legal størrelse. Sørg for, at bakkeførerne er på deres rigtige sted, og vend derefter armen tilbage til den låste position.

Log på din computer og find det dokument, du vil udskrive. Klik på menuen "File", og vælg "Print" i rullemenuen. Klik på knappen "Egenskaber", og vælg den papirstørrelse, du vil bruge. Sørg også for at skifte bakke, hvis papiret med ulige størrelse kun er lagt i en bakke.