Sådan konverteres Macromedia Flash EXE-filer til AVI

Adobe Macromedia Flash-afspiller er en enhed, der typisk bruges til at afspille onlinevideoer. Flash-filer bruges eller understøttes dog ikke i vid udstrækning af andre programmer. På grund af dette, hvis du ønsker at åbne filerne i en videoafspiller eller editor, kan du blive bedt om at konvertere Flash-filen til et andet, mere bredt accepteret format, såsom AVI. Heldigvis kan dette gøres med et specialprogram, der downloades fra Internettet.

Trin 1

Download et konverteringsværktøj til din computer. Coolutils.com tilbyder et program, der kan konvertere en Flash-video til AVI. (Se referencer) Den leverede gratis download er en prøveversion af softwaren og giver dig kun mulighed for at foretage en begrænset mængde konverteringer; men hvis du kan lide programmet, kan du købe det fra webstedet til $ 29,90 (pr. december 2009).

Trin 2

Klik på knappen "Download", og lad softwaren hente til din computer. Når du er færdig, skal du dobbeltklikke på det downloadede ikon for at starte installationsguiden. Accepter licensaftalen, og følg de resterende anvisninger for at gennemføre installationsprocessen.

Trin 3

Start Konverter Flash til AVI-software, og træk og slip den Flash-video, du vil konvertere til AVI, i hovedvinduet.

Trin 4

Klik på fanen "Codec", og vælg "DivX". Dette er den hyppigst anvendte codec til Flash-filer; det kan dog være nødvendigt at du vælger en anden (hvis du var på et andet sted eller program, der har en special Flash-codec). Klik på "Brugerdefineret", og vælg en af ​​de andre tilgængelige codecs fra listen.

Trin 5

Spring over de resterende muligheder, fordi der ikke er behov for at ændre størrelsen på din video eller tinker med lyden. Men hvis du finder, at AVI-filen er for stor, efter at du konverterer den, vil du måske gå tilbage og justere størrelsen ned for at reducere mængden af ​​harddiskplads, videoen optager.

Vælg "Destination", og indtast placeringen på harddisken, hvor den konverterede fil skal gemmes. Når du er færdig, skal du klikke på "Start" og lade Flash-filen konvertere til AVI.