Sådan gendannes lydenheder

På Windows-operativsystemer kan lydenheder opleve hardware- og softwarekonflikter. Forældede drivere, overskrevne driverfiler og ny hardware- eller softwareinstallation kan medføre, at dit lydkort deaktiveres. Inden du antager, at du har brug for at gendanne dit lydkort, skal du kontrollere systemets lydstyrkekontroller og sikre, at lyden ikke er slået fra eller indstillet for lavt til at høre. Test også eksterne højttalere på et andet system for at eliminere højttalere som problemet.

Geninstaller drivere

Trin 1

Klik på "Start", derefter "Kontrolpanel". Klik på "Klassisk visning" i venstre kolonne, hvis relevant.

Trin 2

Vælg "System". Klik på "Enhedshåndtering" i Windows Vista eller Windows 7. Klik på fanen "Hardware" og derefter "Enhedshåndtering" i Windows XP.

Trin 3

Dobbeltklik på "Lyd-, video- og spilcontrollere" for at udvide det. Dobbeltklik på din lydenhed.

Trin 4

Skriv eventuelle fejlmeddelelser i afsnittet "Enhedsstatus". Skriv eventuelle fejlmeddelelseskoder ned, og find fejlmeddelelseskoden på Microsoft Knowledge Base-webstedet (Se ressourcer). Fortsæt til næste trin, hvis du ikke ser en fejlmeddelelse.

Trin 5

Klik på fanen "Driver". Klik på "Afinstaller." Bekræft, at du vil afinstallere driveren, og genstart computeren, når du bliver bedt om det.

Tillad Windows at genstarte og genregistrere lydenheden. Vent mens Windows installerer driverne.

Genaktiver enhed

Trin 1

Vælg "System". Klik på "Enhedshåndtering" i Windows Vista eller Windows 7. Klik på fanen "Hardware" og derefter "Enhedshåndtering" i Windows XP.

Trin 2

Dobbeltklik på "Lyd-, video- og spilcontrollere" for at udvide det.

Højreklik på din lydenhed, og venstre-klik på "Aktivér". Følg vejledningen på skærmen for at afslutte gendannelsen af ​​din lydenhed, og genstart computeren.