Apple Pay fremhævet i nyeste iPhone Commercial

Apple er begyndt at flyve en ny Apple Pay-fokuseret iPhone-reklame i den igangværende "Hvis det ikke er en iPhone, er det ikke en iPhone" -kampagne.

Annoncen fokuserer på lethed, sikkerhed og bekvemmelighed ved at bruge Apple Pay til at foretage køb fra iPhone og vise en mangfoldig håndfuld detailhandlere, der støtter tjenesten, herunder McDonalds, Subway, PetCo, Sports Authority, Macy's, Sephora, Staples, Jamba Juice, Walgreens og andre.

Annoncepunktet fortæller følgende:

"Dette er en iPhone. Og dette er Apple Pay, som giver dig mulighed for at handle på en hurtigere og enklere måde. Til dagligvarer og spark, legetøj og din frokosttid. Det er sikrere end et kreditkort og holder dine oplysninger din. Og du kan allerede bruge det i over en million butikker. "

Hvis du ser fjernsyn, vil du sandsynligvis begynde at se det nye sted sammen med de andre kørende Apple reklamer, selvom det er indlejret nedenfor for nem visning også:

For de mindre velkendte er Apple Pay en praktisk funktion, der gør det muligt at tilføje og gemme debet- og kreditkort på iPhone (og Apple Watch) til hurtige betalinger hos deltagende forhandlere. Brugere skal oprette tjenesten på deres iPhone, hvorefter det at bruge det i en butik er typisk ligetil og afsluttet med en fejning af enheden på tværs af en kompatibel læser ved kassen.