Sådan sættes sange på en cd

Du kan brænde sangfiler på en cd på to forskellige måder. Den første metode, som er den mere traditionelle metode, er at brænde en lyd-cd. Dette giver dig mulighed for at afspille de sange, der er brændt på cd'en, på en cd-afspiller. Denne metode giver dig dog kun mulighed for at brænde ca. 80 minutters musik på cd'en. Den anden metode er at brænde en data-cd med sangene. Du kan ikke afspille cd'en via en cd-afspiller, men du kan gemme mange flere sangfiler på data-cd'en.

Brænde en lyd-cd

Trin 1

Indsæt en tom cd i din computers cd-drev. Hvis en AutoPlay-dialogboks vises, skal du lukke boksen.

Trin 2

Åbn Windows Media Player ved at klikke på "Start" efterfulgt af "Windows Media Player."

Trin 3

Klik på fanen "Brænd" øverst i Windows Media Player. Sange er anført i biblioteket, som er placeret i den midterste rude.

Trin 4

Føj sange til "Burn List", som er placeret i højre rude. For at gøre dette skal du trække sange fra dit bibliotek til brændelisten. Husk, du kan kun brænde ca. 80 minutters musik på en lyd-cd.

Klik på knappen "Start brænd", når du er tilfreds med din liste over sange. Sangene brændes på en lyd-cd.

Brænder en data-cd

Trin 1

Indsæt en tom cd i cd-drevet på din computer. Klik på "Brænd filer til disk ved hjælp af Windows Stifinder", når dialogboksen AutoPlay vises. Hvis dialogboksen ikke vises, skal du klikke på "Start", "Computer" og "Diskbrænder."

Trin 2

Indtast et navn til din data-cd, og vælg "Som et USB-flashdrev" i dialogboksen "Brænd en disk".

Trin 3

Naviger til mappen, hvor de sange, du vil lægge på cd'en, er placeret. Træk de sange, du vil føje til cd'en, til den tomme diskmappe. Dette brænder automatisk sangene på cd'en. Fortsæt dette trin, indtil du har tilføjet alle de sange, du vil føje til din CD.

Luk brændesessionen ved at klikke på knappen "Luk session" på værktøjslinjen. Du har tilføjet sange på en data-cd.