Sådan løses en LAN-kaldenavnsfejl i "Dungeon Siege II"

"Dungeon Siege II", et computerbaseret rollespil, giver spillerne mulighed for at udforske en virtuel verden og gennemføre quests alene eller med venner. Når man forsøger at spille med venner på et lokalt netværk, oplever mange brugere imidlertid et problem, der begrænser dem fra at komme ind i et spil på grund af at deres kaldenavn allerede er i brug. Det er muligt at omgå fejlen og slutte sig til dine venner i et LAN-spil "Dungeon Siege II."

Klik på "Start", og klik derefter på "Kontrolpanel". Klik på "Netværk og internet" og "Netværks- og delingscenter." Åbn indstillingerne for netværksforbindelsen ved at klikke på "Administrer netværksforbindelser."

Højreklik på den anførte netværksadapter, der bruges til din internetforbindelse, og klik på "Deaktiver" for at deaktivere netværksforbindelsen. Hold dette vindue åbent.

Åbn "Dungeon Siege II", og gå derefter ind i LAN-lobbyen til flere spillere. Ingen spil vil blive fundet, fordi netværksadapteren er slukket.

Tryk på "Alt" + "Tab" for at skifte til vinduet med netværksindstillinger. Højreklik på adapteren slukket i trin 2, og klik derefter på "Aktivér".

Tryk på "Alt" + "Tab" for at skifte tilbage til "Dungeon Siege II." Klik på "Opdater" for at søge efter LAN-spil, og vælg derefter det spil, du vil indtaste.

Tips

Synderen af ​​LAN-kaldenavnsfejlen er typisk netværkshardwaren, normalt en router. Deaktivering af netværksadapteren forhindrer din computer i at kontakte routeren på tidspunktet for fejlen, så genforbindelse giver dig mulighed for at finde og gå ind i spil.