Skjul underretninger fra låseskærmen i Mac OS X

Vil du ikke se Notifikationer og advarsler på login-skærme og låste skærmbilleder af OS X? Jeg kan heller ikke, og fordi Meddelelser kan være ret personlige ting fra kalendere, påmindelser, meddelelser eller apps, er de ikke nødvendigvis noget, du vil have på låseskærmen på en Mac, der er synlig offentligt, som på et kontor eller en skole. Således kan deaktivering af dem tillade lidt mere privatliv.Hvis du ikke vil se dem, kan du forhindre, at advarslerne bliver synlige på skærmen med adgangskodebeskyttet lås i OS X Mavericks, men som du vil se, er der en smule forstyrrelse ved at gemme dem for mange beskeder:

  1. Gå videre til Systemindstillinger, tilgængelig fra Apple-menuen
  2. Vælg indstillingerne "Notifikationer"
  3. Under "I meddelelsescenter" skal du vælge en app for at deaktivere låseskærmbeskeder til
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Vis meddelelser på låseskærm"
  5. Gentag som nødvendigt for andre apps og meddelelser for at stoppe visning

Ja, du bliver nødt til manuelt at fjerne markeringen for den pågældende boks for hver enkelt OS X-app, der sender varslingsalarmer til de adgangskodebeskyttede låseskærme og login-vinduer. Det skyldes, at der for øjeblikket ikke er et universelt skifte til at deaktivere alle meddelelser og advarsler fra at blive vist på låseskærmen, så gør dig klar til nogle gentagne klik. Ganske vist er det lidt irriterende, så forhåbentlig vil en fremtidig opdatering af OS X bringe et enkelt skifte til at slå alle disse til og fra. Dette kan gøre invalideringsfunktionen bedst for ting, der er personlige og / eller private, men holder dem på for mere almindelige alarmer som tilgængelige softwareopdateringer.

En alternativ løsning, der kan virke bedre for nogle brugere, ville være at planlægge Forstyr ikke på Mac'en i de timer, du ikke ønsker, at meddelelserne skal være synlige på låseskærme og hurtige bruger skifter skærme, men det giver stort set bare en bølge af advarsler skal være synlige i login-vinduer, når planlægningen udløber. Dette kan være nyttigt for at deaktivere meddelelserne fra at dukke op, mens du er på et offentligt sted, på kontoret eller i skolen, men du vil stadig se advarslerne på låseskærmen i timer, du er typisk hjemme eller privat.

Forud for OS X Mavericks var der ikke meddelelser på de låsede skærme overhovedet. Selvom det ikke anbefales, hvis du ikke finder nogen brug for disse advarsler og popups, kan du også bare deaktivere Notificationscenteret helt og lige og slette menulinjen. Har du en anden løsning? Måske er det en magisk standardkommando at slå dem alle fra loginpanelerne? Lad os vide i kommentarerne eller via e-mail.