Sådan konverteres MOV-filer til DVD-filer (7 trin)

MOV er en almindelig filtypenavn, især når man arbejder med Quicktime, som Apple ejer og udviklet MOV-filen til at gå med den, ifølge File Info. Det er muligt at skrive MOV-filer til DVD'er - især let på Mac'er og ret let på pc'er. Næsten enhver DVD-brændende software genkender MOV-filer og konverterer dem til det korrekte format i løbet af kodning af en DVD.

Trin 1

Indsæt en tom DVD i computerens DVD-drev.

Trin 2

Start DVD-skrivesoftwaren. De fleste computere, der har en DVD-brænder, er udstyret med DVD-software. På Mac-computere kaldes dette program iDVD. I Windows er de mest almindelige programmer Sonic DVDit !, neoDVD eller et af ULeads DVD-produkter, ifølge Microsoft.com.

Trin 3

Importer MOV-filen ved hjælp af enten "Importer" fra filmenuen eller knappen "Tilføj". Næsten enhver populær DVD-brænder genkender MOV-filer, så det er ikke nødvendigt med et eksternt konverteringsværktøj. Faktisk genkender iDVD kun MOV-filer.

Hvis du ejer et af de sjældne programmer, der ikke genkender MOV-filer, skal du blot importere videoen til Windows Movie Maker og derefter eksportere den i AVI- eller MPEG-format.

Trin 4

Tryk på knappen "Brænd" eller "Skriv". Programmet koder nu filen og skriver den til DVD'en. Denne proces kan tage alt fra et par sekunder til mere end en time afhængigt af filens størrelse og computerens hastighed.

Trin 5

Afslut disken, når prompten vises. Afslutning eller "lukning" af disken betyder, at du kan afspille den på næsten enhver DVD-afspiller.

Trin 6

Åbn disken med filfremviseren. Du kan gøre dette ved at CTRL + klikke og vælge "Vis indhold."

Åbn mappen VIDEO_TS. Inde vil du se VIDEO_TS filer eller VOB filer. Dette er DVD-videofiler, som du kan kopiere til harddisken, hvis du vil have dem til senere brug.