Sådan tilsluttes to modtagere på en Bell ExpressVu-satellit

Bell ExpressVu parabolantenne er en Canada-baseret tv-tjeneste designet til at give dig de samme programmeringsfunktioner som andre kabeludbydere. Når du bruger Bell ExpressVu-skålen, er du i stand til at forbinde flere modtagere til udstyret, så længe du har to eller flere satellitarme forbundet til det. Dette skal udføres af en servicetekniker, men når den er installeret, er du i stand til at forbinde to forskellige modtagere til skålen.

Trin 1

Kontakt din Bell ExpressVu-satellittjenesteudbyder (det nøjagtige antal vil variere afhængigt af din placering og tjenesteudbyder, selvom oplysningerne er angivet i din månedlige faktureringsopgørelse). Anmodning om at tilføje en anden modtager til din tjeneste. Opsæt en dag- og tidsramme, hvor installationsteknikeren kan komme forbi og forbinde den anden arm.

Trin 2

Sæt det første koaksialkabel, der løber ud af skålen, i "In" -porten på den første modtager. Gentag den samme proces med det andet koaksialkabel og den anden modtager.

Trin 3

Sæt komponentvideokablerne i "Component Out" -portene på den første modtager, og sæt derefter de andre ender i "Component In" -portene på tv'et. Udfør denne forbindelse på den anden modtager.

Tilslut RCA-lydkablerne i "Audio Out" -portene på modtageren, og sæt derefter de frie ender i "Audio In" -portene på fjernsynet. Gør dette på begge modtagere. For at se Bell ExpressVu-programmeringen skal du tænde for modtageren og tv'et og derefter vælge "Kilde" efterfulgt af "Komponentvideo" på tv'et, og indholdet indlæses på skærmen.