Time Machine Backup forsinket? Her er hvorfor

Hvis du ikke har sikkerhedskopieret Time Machine om et øjeblik, skifter den seneste backupstatus til 'Forsinket', og ikonet for menulinjen har et udråbstegn, der minder dig om at sikkerhedskopiere snart.

Der kan være en række årsager til, at sikkerhedskopieringen bliver forsinket, og hvis du er nysgerrig hvorfor dette sker, går vi gennem de mest almindelige grunde på en Mac. Husk, at det er meget nemt at løse backupforsinkelsen, og det kan nemt afhjælpes ved at lade en backup gå som normalt. Så hvorfor kan du se backupforsinket besked? Lad os gennemgå:

Almindelige grunde til at have 'Time Machine Backup Delayed' besked

  1. Du har manuelt stoppet Time Machine-backupprocessen flere gange
  2. Du har løsnet den eksterne enhed, som Time Machine var ved at sikkerhedskopiere
  3. Du har for nylig ændret Time Machine-backupdrevet
  4. Backup-drevet er ikke længere forbundet til Mac'en

De fleste af disse løses ved blot at genoprette det pågældende drev og lade Mac'en udføre sin backup rutine.

Hvis du for nylig har ændret Time Machine-enheden, skal du sørge for, at Time Machine er opmærksom på den nye diskplacering ved at tjekke indstillingerne for Time Machine i Systemindstillinger> Time Machine. Navnet på backup disken vil blive opført, hvis det er et gammelt drev eller du vil skifte det, skal du blot trykke på knappen 'Vælg disk' og vælge din nye backup disk.

Så hvis du får disse "Backup Delayed" fejlmeddelelser og popups i OS X, hvad er den bedste løsning til at rette det? Du skal blot forbinde Time Machine-backup-drevet og lade backup starte og fuldføre. Hvis det ikke starter automatisk, når drevet er tilsluttet, kan du til enhver tid starte en øjeblikkelig sikkerhedskopi ved at gå den manuelle rute ved at trække ned i menuen og vælge at gøre det.

Jeg anbefaler, at du kun lader Time Machine køre på den regelmæssige backupplan, så du kan forhindre forsinkelser og holde dine Mac-sikkerhedskopier lige så præcise som seneste og så relevant som muligt. Du har måske ikke brug for dem ofte, men når du gør det, vil du være glad for at du har et nyligt øjebliksbillede af Time Machine for at vende tilbage eller genoprette en Mac tilbage til. Med hvor let Time Machine er, er der ringe grund til ikke at gøre dette.